Refresh Print iti recoloreaza afacerea

de | | 2 Minute

Un business de succes se construieste pas cu pas, cu rabdare si perseverenta. O idee geniala nu este de ajuns pentru a avea o afacere care sa-ti aduca profit, ci iti trebuie o strategie prin care sa pui in practica ideea, sa o dezvolti, dar inainte de orice ai nevoie de o imagine de impact care sa transmita mesajul tau catre client.

Ce este imaginea unei firme si care sunt elementele care o construiesc ? Materialele de promovare pe care le folositi, personalul angajat, tinuta acestora, modul in care raspund la telefon, sediul firmei, acestea sunt doar cateva din elementele care contribuie la definirea imaginii firmei dumneavoastra, insa ceea ce va atrage atentia sunt mediile si materialele de promovare utilizate, deoarece ele sunt primul contact pe care-l aveti cu potentialii client.

In Cluj exista o echipa tanara, dinamica, care mai bine de un an se ocupa de imaginea firmelor mari din Transilvania si nu numai. Refresh Print este firma “responsabila” pentru majoritatea print-urilor de mari dimensiuni din oras, colaborand cu nume  precum: Tuborg, Banca Transilvania, Emerson, Pepsi, Bosch, Ursus sau Farmec.

refresh print

Tipografia, Refresh Print ofera servicii de printing indoor, outdoor si digital, servicii de cutting (decupare autocolant), de laminare, design, serigrafie, personalizari de obiecte, colantari auto, signalistica interioara (rollupuri, deskuri, pop-upuri, x-bannere, capre publicitare), exterioara (panouri publicitare, semne rutiere) si de santier, precum si servicii de decorari vitrine si interioare la cele mai mici preturi din zona intracarpatica.

refresh print

Pentru comenzi puteti suna la numarul de telefon: 0760680058 sau ii puteti contact ape adresa de e-mail: [email protected].

Contact
Adresa: str. Caii Ferate, nr. 11, Cluj-Napoca
Telefon: 0760680058
E-mail: [email protected]
Web: http://www.refreshprint.ro/
Facebook: facebook.com/print.refresh