Reflexoterapie la Shape Xpress

de | | 2 Minute

Reflexoterapie la Shape Xpress

Cumva, odata cu venirea primaverii si schimbarile pe care le percepem in natura, simtim si noi, deopotriva, nevoia de a ne armoniza cu natura, dar mai ales cu noi insine. Starile noastre de spirit sunt in mare masura influentate si de starea noastra de sanatate.

Corpul resimte toate grijile, activitatile stresante, oboseala acumulata la care ne supunem cei mai multi dintre noi. Adesea, desi lucrurile merg bine, ne intrebam de ce ne simtim totusi coplesiti, tristi, epuizati.
Din cand in cand, e de datoria noastra se facem o pauza si sa ne oferim un ragaz pentru relaxare.

Exista variate modalitati pentru a face acest lucru, iar reflexoterapia e una dintre acestea. Realizate de profesionisti in domeniu, de masaje reflexoterapeutice (si nu numai) va puteti bucura la Shape Xpress. Nu e necesar sa fim adeptii medicinii naturiste / alternative pentru a ne putea bucura de efectele benefice pe care un astfel de masaj ni le poate aduce. E vorba de relaxare, eliberarea de stresul cotidian si inducerea unei stari fizice generale de bine, care, indirect, ne influenteaza starea de sanatate si starea de spirit, in ansamblu.

Conform reflexoterapiei, corpul nostru e ca o harta mare interconectata. Fiecare parte componenta interactioneaza si le influenteaza pe celalalte. La extremitatile corpului nostru, cum ar fi talpile sau palmele, exista anumite terminatii nervoase carora le-ar corespunde anumite organe din corp.
Astfel, tehnicile de reflexoterapie functioneaza pe principii asemanatoare cu acupunctura sau presopunctura: ideea de stimulare a unor puncte reflexogene.

Masarea acestor zone, pe parcursul a mai multor sedinte, contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine si facilitarea transportului toxinelor spre organele de eliminare sau detoxifiere. Acest lucru se datoreaza fisurarii cristalelor de toxine si a depunerilor care, datorita unui sistem circulator imbunatatit, vor fi trimise spre organele de eliminare, imbunatatindu-se astfel starea generala de sanatate.

Mai mult decat masajul propriu-zis, la Shape Xpress primesti si consiliere cu privire la nevoile corpului tau, alegand in cele din urma acel masaj de care ai cu adevarat nevoie si care se pliaza pe necesitatile corpului tau.

Sfatul nostru: incepeti aceasta primavara relaxati si cu pofta de viata!

Pentru cei interesati de reflexoterapie, datele de contact Shape Xpress sunt:

Adresa: str. Heltai Gaspar nr. 21, Cartier Gheorgheni, Cluj-Napoca
Telefon: 0751 021 204
E-mail: [email protected]
Web: www.sxp.ro
Facebook: www.facebook.com/shapexpresscluj