Rasfata-te cu masaje la Shape Xpress in Luna Femeii

de | | < 1 Minute

Rasfata-te cu masaje la Shape Xpress in Luna Femeii

Vrei sa incepi primavara in cel mai relaxant mod? Shape Xpress te invita sa te rasfeti cu masaje realizate de profesionisti in domeniu. Aici, relaxarea si stilul de viata de sanatos sunt pe primul loc!

Cu ocazia „Zilei Internationale a Femeii”, celebrată în data de 8 Martie, Shape Xpress si-a indreptat gandurile inspre nevoile fiecareia dintre noi. Astfel, la toate abonamentele de masaj incheiate pana pe 31 martie, la 10 sedinte primesti 1 sedinta gratuita! (abonamentele trebuie consumate in maxim 3 luni de la achitare). In plus, pe tot parcursul lunii martie, beneficiati de 25% reducere la sedintele de microdermabraziune.

Fie ca vrei sa te relaxezi sau sa scapi de inestetica celulita, la Shape Xpress te bucuri de sedinte de masaj care te elibereaza de stresul cotidian, te ajuta sa slabesti, sa te tonifiezi si sa iti recapeti pofta de viata.
Relaxante, terapeutice sau reflexogene, masajele Shape Xpress sunt realizate de profesionisti in domeniu, care te vor consilia cu privire la nevoile corpului tau, pentru a gasi masajul ce raspunde perfect dorintelor tale. Poti opta pentru masaj anticelulitic, de relaxare, reflexoterapie, terapeutic sau masaj pentru gravide. 

Date de contact:
Adresa: str. Heltai Gaspar nr. 21, Cartier Gheorgheni, Cluj-Napoca
Telefon: 0751 021 204
E-mail: [email protected]
Web: www.sxp.ro
Facebook: www.facebook.com/shapexpresscluj