Prova – Restaurant Bistro Cafe

de | | 2 Minute

Prova – Restaurant Bistro Cafe

Clujul e atat de variat si de dinamic, incat, aflat fiind intr-o misiune de explorare, mereu iti vor ramane locuri care asteapta inca sa fie descoperite. Nu poti decat sa te bucuri atunci cand afli ca s-a deschis un nou ceva: un nou restaurant, o noua cafenea, un nou spatiu cultural. Te bucuri pentru ca vei fi printre primii care ii vor trece pragul, vei fi un martor de incredere al unui inceput.

Update: Prova s-a închis, în locul restaurantului fiind deschis un alt local pentru clujeni. 

Din curiozitate si din entuziasm pentru inceputuri, am facut saptamana aceasta o oprire pe Regele Ferdinand, nr. 1. Aici, s-a deschis recent Prova, restaurant bistro cafe.

PROVA

Bine amplasat, restaurantul isi primeste clientii intr-o ambianta placuta si primitoare, cu numeroase oferte, specialitati si oportunitati de petrecere a timpului liber.

PROVA

In esenta, un restaurant – Prova nu dezamageste: mancarea este proaspata, gatita pe loc pe cuptor cu lemne, toate specialitatile culinare fiind insotite de piadina, in loc de paine. Aceasta este oferita din partea casei!
Iar ofertele nu se opresc aici, caci pe langa Meniul Zilei care la doar 15 lei include supa, felul II, salata si desert, daca e ziua ta de nastere beneficiezi de o reducere semnificativa de 10% la nota de plata!

Tragand cu ochiul la mesele alaturate, observi poate un frappe sau o limonada si admiri, involuntar, atentia acordata detaliilor. Nimic nu e lasat la voia intamplarii si se vede ca una dintre prioritatile restaurantului Prova este calitatea.

PROVA

Aici, se tine cont si de cei mai matinali dintre noi, astfel ca intre 09:00 si 11:00 e Happy Hour, cand pentru 8 lei, primesti alaturi de cafea si un suc din gama Cola (Coca-Cola, Sprite, Fanta), la 0.25ml.
Se tine cont si de iubitorii de pizza – fie ca sunt exploratori si ajung in restaurant, fie ca sunt mai ocupati / obositi si stau acasa, pot beneficia de oferta 2 + 1 gratis. In plus, in aceasta perioada, poti beneficia de o super oferta!!! Orice sortiment de pizza poate fi cumparat cu un discount semnificativ de 20%!!!
In local, oferta ramane valabila pe toata durata verii, asa ca poate ne vedem la o pizza! Ne place sa fim martori la evolutia si dinamica localurilor din Cluj, asa ca vom mai face cu siguranta vizite entuziasmate la Prova!

Prova – Restaurant Bistro Cafe
Str. Regele Ferdinand, nr. 1
Pagina FB: facebook.com/prova.cluj

Marc Iulia, Redactor Cluj.com
Fotograf: babelphotography.com