Prova – gustul toamnei tarzii

de | | 2 Minute

Prova – gustul toamnei tarzii

O masa alaturi de cei mai dragi prieteni este intotdeauna un prilej de povesti frumoase. Si unde sa iesiti sa sarbatoriti aceste amintiri pretioase daca nu intr-un loc unde sa va simtiti ca acasa ?!

Pe str. Ferdinand 1, cu o fatada discreta, asortata cu toamna clujeana, restaurantul Prova este locul ideal unde va puteti retrage pentru un moment de respiro. Orasul ramane dincolo de ferestrele mari, oamenii vin si pleaca, se grabesc spre lucru sau spre casa, masinile trec in viteza, lasand in urma lor o dara de lumina… Toate aceste imagini par secvente dintr-un film.

Prova - gustul toamnei tarzii

Servesti o limonada sau un frappe si incepi sa observi cum se infiripa povestile la celelalte mese: oameni zambitori, chipuri senine, vesele se bucura de pauza de masa, savurand o cafea sau meniul zilei. Isi zambesc intre ei de parca s-ar cunoaste de o viata. Poate chiar se si cunosc, sunt “de-ai locului”, vin des pe aici, incarcandu-se cu vibe-ul pozitiv pe care il emana personalul restaurantului.

Prova - gustul toamnei tarzii

Exista insa si un dezavantaj: sunt atat de multe bunatati incat niciodata nu stii ce sa comanzi si te pierzi printre filele meniului si aromele din bucatarie: sa comanzi o pizza, paste, o supa crema sau un desert? Hmm… Azi te rezumi la meniul zilei si iti promiti ca vei reveni si maine si ziua urmatoare pentru a incerca toate specialitatile.