Programul pe zile și bilete pentru festivalul UNTOLD 2023

de | | 4 Minute

Program pe zile și bilete pentru festivalul UNTOLD 2023

Program UNTOLD 2023. UNTOLD prezintă programul pe zile și anunță lansarea vânzării biletelor pentru o zi de festival. De acum, pasionații de muzică și distracție se vor putea înregistra pentru a-și asigura prezența la unul dintre cele mai mari festivaluri din țară. În acest an, UNTOLD își deschide porțile între 3-6 august, iar experiența de pe Cluj-Arena va fi una memorabilă pentru fiecare dintre cele patru zile de festival.

Opțiunea Day Ticket le oferă posibilitatea participanților de a-și alege ziua preferată în care să se bucure de artiștii lor preferați. Fiecare zi a festivalului promite momente de neuitat alături de artiști de top și posibilitatea de a crea amintiri de neuitat.

⇒ Tot ce trebuie să știi pentru UNTOLD 2023: check-in, acces și sistem de plată

PROGRAM RIDICARE BRĂȚĂRI UNTOLD

  • Parcul Simion Bărnuțiu, intrarea dinspre Opera Maghiară: 1.08.2023 – 2.08.2023 (de marți până miercuri), între orele 15:00 – 22:00. Tot de aici își pot ridica brățările de festival și fanii care au bilete Day 1.
  • În timpul festivalului, ridicarea brățărilor se poate face între orele 15:00 – 04:00, în parcul Simion Bărnuțiu, intrarea dinspre Opera Maghiară.

DESCHIDEREA OFICIALĂ

În acest an porțile magice ale universului UNTOLD se deschid joi, 3 august, la ora 16:00. În toate cele 4 zile și 4 nopți de distracție, accesul în festival se face între orele 16:00 – 05:00.

harta festival untold 2023.
Harta festivalului UNTOLD

Program UNTOLD 2023

Programul integral poate fi consultat pe site-ul festivalului sau pe pagina de Facebook UNTOLD.

Joi, 3 august, fanii UNTOLD vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.

Imagine Dragons urcă vineri pe scena UNTOLD

Vineri, 4 august, va fi o altă zi plină de magie pentru fanii de festival, cu una dintre cele mai frumoase surprize oferite de creatorii Untold, trupa de rock alternativ Imagine Dragons.

Line-up-ul de la mainstage este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo.

IMAGINE DRAGONS LA UNTOLD 2023

Sâmbătă, 5 august, DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, și unul dintre cei mai inovatori artiști, suedezul Eric Prydz, sunt parte din line-up-ul stelar al celei de-a 8-a ediții a festivalului Untold. Cei doi sunt headlinerii zilei de sâmbătă, împreună cu French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.

Armin van Buuren și David Guetta vor urca pe scenă duminică

Duminică, 6 august, va oferi fanilor emoția revenirii în mainstage-ul de festival a unui dintre cei mai iubiți artiști, Armin van Buuren. David Guetta, DJ-ul care domină în cultura dance în ultimii ani, revine pe scena principală a festivalului Untold. Ferg, Years & Years și Fedde le Grand, sunt numele care completează line-up-ul zilei de duminică.armin van buuren untold 2023

Program UNTOLD 2023 – Scena Galaxy

Scena Galaxy, casa techo a festivalului Untold, este pregătită pentru cele mai mari nume din cultura underground. Acesta este line-up-ul pe zile:

Joi, 3 august: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.

Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee

Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku

Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan

day ticket untold 2023

Bilete de o zi, disponoibile din data de 29 mai

Un moment așteptat de fanii UNTOLD a sosit, organizatorii anunță line-up-ul pe zile și pun în vânzare primele bilete pentru o zi de festival. De astăzi, cei care vor să se distreze în universul magic al unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD, au posibilitatea de a se înregistra pentru a-și achiziționa bilete pentru o zi de festival.

Cei care selectează opțiunea Day Ticket își vor putea alege ziua în care să bucure de cea mai frumoasă experiență de festival, alături de artiștii preferați și să-și creeze mii de amintiri.

Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul UNTOLD va avea loc luni29 mai, de la ora 12:00, la prețul de 69 de Euro + Taxe.

Numărul biletelor puse în vânzare este limitat, înregistrarea se poate face începând de astăzi, 25 mai, accesând: https://untold.com/register.

Festivalul UNTOLD 2023 are loc între 3 și 6 august în Cluj-Napoca. Tot line-up-ul anunțat până acum și abonamentele sunt SOLD OUT.


Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.