A fost inaugurat primul zbor al companiei LOT între Cluj-Napoca și Varșovia

de | | 3 Minute

A fost inaugurat primul zbor al companiei LOT între Cluj-Napoca și Varșovia.

Prima aeronavă Bombardier Q400 a companiei aeriene poloneze LOT Polish Airlines a decolat din Cluj-Napoca către Varşovia.

Din acest moment, transportatorul aerian polonez va opera patru zboruri săptămânale şi va oferi pasagerilor o reţea extinsă de conexiuni convenabile către zeci de destinaţii din Polonia, Europa, America de Nord şi Asia.

LOT oferă cea mai bună alternativă de a călători prin intermediul hub-urilor gigantice şi aglomerate din Europa de Vest, care au fost până în prezent singura alegere pentru pasagerii care îşi încep călătoria în Cluj-Napoca.

Prețul unui bilet de la Cluj-Napoca la Varșovia este de 332 de euro, iar zborul durează o oră și 45 de minute.

În zilele de luni şi sâmbătă zborurile către Varşovia vor fi operate de la ora 13:50, în zilele de miercuri şi vineri de la 17:25. Zborurile operate după-amiază oferă pasagerilor accesul la o multitudine de zboruri interne în Polonia şi europene, cum ar fi Cracovia, Gdansk, Riga, Amsterdam, Londra sau Bruxelles şi multe altele.

Directorul Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, David Ciceo, a declarat, la conferința de presă organizată cu această ocazie, că își dorește ca acest parteneriat cu compania LOT să fie cât mai îndelungat. „Aeroportul se bucură să lanseze miercuri, 30 martie, zborul direct al LOT care leagă Cluj-Napoca de Varşovia. Acest nou serviciu aerian face parte din strategia noastră de a oferi pasagerilor legături cu importante hub-uri europene prin care să poată fi accesate cu uşurinţă cât mai multe destinaţii din întreaga lume, la preţuri accesibile. Ne dorim ca parteneriatul cu compania LOT să fie cât mai îndelungat”, a declarat David Ciceo.

primul zbor al companiei LOT

Directorul de comunicare al companiei LOT, Adrian Kubicki, speră ca această nouă destinație să fie o referință pentru toți cetățenii care doresc să ajungă din zona de sud-est a Europei în America. „Cluj-Napoca este o destinaţie foarte importantă în ceea ce priveşte traficul de afaceri. Este o destinaţie turistică în creştere fiind din ce în ce mai cunoscută printre mulţi turişti din Polonia şi din alte ţări europene. Părerea mea este că serviciul nostru va ajuta la o descoperire îmbunătăţită a oraşului Cluj-Napoca şi a regiunii Transilvaniei. Noi credem că în curând vom deveni o companie aeriană de referinţă pentru cei ce călătoresc la New York, Toronto sau Chicago”, a spus Adrian Kubicki.

De la sfârşitul lunii martie, LOT va opera nu mai puţin de patru zboruri pe săptămână. În conformitate cu programul de zbor convenabil, această ofertă va facilita accesul pasagerilor care călătoresc din Cluj-Napoca la reţeaua mondială de rute, inclusiv la toate destinaţiile importante din Europa, precum şi alte destinaţii din America de Nord şi Asia.

Dan Porcuțan
Redactor Cluj.com

primul zbor al companiei LOT

primul zbor al companiei LOT