Poftește la El Toro la un steak de vită fraged și rumen!

de | | 2 Minute

Poftește la El Toro la un steak de vită fraged și rumen!

Restaurantul care îți oferă experiența savurării unui steak de vită bine făcut, El Toro Steakhouse, te așteaptă și în această primăvară să-i treci pragul!

El Toro Steakhouse, primul steakhouse autentic din Cluj-Napoca, se distinge de alte restaurante de pe piață datorită produsului finit, carnea de vită, care este de cea mai bună calitate și provine de la ferme din Argentina.

La El Toro, atenția culinară a bucătarilor și a oaspeților este concentrată înspre steak-ul de vită argentiniană. Steak-ul de vită este preparat pe un grătar cu jar de lemne și cărbuni, vizibil pentru clienții de la toate mesele. Astfel musafirii pot observa toate etapele prin care trece carnea de vită până să devină rumenă și perfectă, gata pentru a fi servită.

 Poftește la El Toro la un steak de vită fraged și rumen!

Vrei să ieși cu prietenii ori cu familia, colegii de serviciu ori de facultate? Pentru toți El Toro este locul prietenos, în care se poate servi masa, în tihnă, staff-ul restaurantului având grijă să nu vă lipsească nimic.

Mai mult, El Toro continuă să-și răsplătească clienții fideli, cu diferite gustări: pâine cu pastă de brânză, pâine cu pastă din jumări. Pentru grupurile de cel puțin 6 persoane generozitatea culinară este și mai diversificată. Oaspeții primesc diferite aperitive din partea casei, precum: salată de boeuf, slată de vinete, biftec tartar, în funcție de disponibilitatea bucătarului.

El Toro Steakhouse te invită să te bucuri de un steak de vită proaspăt și gustos mai cu seamă că specialiștii recomandă să consumăm cel puțin odată pe săptămână acest tip de carne roșie!

Dacă nu știați, carnea de vită are cea mai mare cantitate de substanțe nutritive dintre toate alimentele bogate în proteine. Conține fier, situându-se pe locul trei în topul produselor care posedă această substanță minerală, după cereale și semințe. Este cea mai bună sursă de vitamina B12, având și un ridicat conținut de creatină, substanță care ajută la desvoltarea corespunzătoare a sistemului muscular.

Poftește la El Toro la un steak de vită fraged și rumen!

Contact:
Adresa: Piata Cipariu nr 9, Cluj-Napoca (langa salonul Fistiq)
Telefon: 0731 867 777; 0364 141 698;
E-mail: [email protected]
Web: www.eltoro.ro