Adresează-te unui număr mai mare de clienți folosind o platformă B2B

de | | 2 Minute

Adresează-te unui număr mai mare de clienți folosind o platformă B2B

Platforma B2B reprezintă o legătură de comunicare digitală între distribuitor/importator/producător și revânzător. Aceasta este asemenea unui magazin online prin prisma căruia parteneri de business au acces la o gamă largă de produse comercializată de către compania ta. Cumpărătorul, persoana juridică, se loghează pe platforma B2B folosind un user și o parolă cu scopul de a plasa singur o comandă care ajunge direct în ERP-ul companiei tale.

Platforma B2B se va integra cu sistemul ERP sincronizând toate informațiile importante precum: informații despre clienți, politicile comerciale stabilite între compania ta și parteneri, comenzile plasate, stocurile, facturile, prețurile disponibile etc.

Folosește o platformă B2B deoarece:

1. Diversifici canalele de vânzare ale companiei tale;
2. Clienții (persoane juridice) pot comanda oricând și de oriunde;
3. Ai acces la metode sigure și variate de plată;
4. Crești eficiența prin inserarea automată a comenzilor direct în programul de gestiune al companiei tale;
5. Canalizezi forța de vânzări spre deschiderea de noi oportunități de business;
6. Această platformă va fi disponibilă 24 de ore din 24.

soluție customizabilăDacă compania ta are în componența ei șoferi livratori care efectuează curse zilnice la clienți, te sfătuim să folosești o soluție de tip TMS precum este Optimall Logistic by AROBS. Scopul principal al acestei soluții este să optimizeze rutele șoferilor livratori. Optimall Logistic este formată din 2 elemente: Optimall Logistic WEB care va fi folosită de către dispeceri și Optimall Logistic Mobile care va fi folosită de către șoferii livratori.

Pentru informații suplimentare și o ofertă personalizată de preț, scrie-ne la adresa de e-mail [email protected] iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.