Piese vestimentare esențiale în garderoba de toamnă

de | | 3 Minute

Tendințele sunt în continuă schimbare, însă ce este mai frumos decât să ai în dulap piese vestimentare pe care să le poți include într-o mulțime de ansambluri vestimentare și pe care să le poți purta la diverse ocazii, fie ele casual, office sau de seară?

Chiar dacă este încă foarte cald, toamna se apropie cu pași repezi, motiv pentru care trebuie să fii la curent cu piesele de toamnă pe care să le ai în garderobă pentru un look mereu chic, dar atemporal.

Tendințele sunt în continuă schimbare, însă ce este mai frumos decât să ai în dulap piese vestimentare pe care să le poți include într-o mulțime de ansambluri vestimentare și pe care să le poți purta la diverse ocazii, fie ele casual, office sau de seară?

Iată care sunt piesele de toamnă care nu se demodează

Pantalonii evazați

Pantalonii evazați au câștigat teren în ultima perioadă, devenind printre piesele vestimentare cheie din garderoba feminină. Pe lângă faptul că la momentul actual sunt la mare modă, cu siguranță nu se vor demoda prea curând și au avantajul de a flata silueta feminină, motiv pentru care orice femeie ar trebui să îi aibă în posesie. Faptul că o pereche de pantaloni evazați se va potrivi foarte bine într-o ținută casual, cu o pereche de pantofi sporti și un tricou polo, într-o ținută office cu botine cu toc și o cămașă simplă sau într-o ținută de seară alături de un bodysuit elegant și niște pantofi stiletto, îi plasează în topul alegerilor feminine.

Trench-ul

Trench-ul a fost și va rămâne în continuare o piesă de rezistență pentru femei. Acesta poate da un vibe elegant oricărui look și se potrivește perfect în ținutele de toamnă. De obicei cele mai căutate modele sunt cele bej, motiv pentru care este recomandat să asortezi trench-ul cu piese de alte culori, în contrast, pentru a ieși în evidență. Dacă ești adepta nuanțelor nude în ținute o altă modalitate de a adăuga culoare acestora este să îți îndrepți atenția către palete machiaj fie în culori vibrante, fie în culori pământii, rujuri roșii, sau accesorii precum eșarfe, pălării sau ochelari de soare în tonurile toamnei: verde măsliniu, oranj, vișiniu.

Rochia tricotată

Rochia tricotată se poate purta cu succes în orice sezon, însă în cel rece are un farmec aparte. Pentru un look classy alege un model în nuanțe bej, de vanilie, sau negru cu tăietură laterală pentru un vibe sexy. Dacă în zilele călduroase poți purta această rochie cu sandale statement, în zilele mai reci o poți asorta la botine și trenci. Un accesoriu chic sau o manichiură bine pusă la punct poate eleva o ținută în care piesa centrală este rochia tricotată. Pentru o manichiură simplă, realizată la tine acasă poți alege un kit unghii – este mult mai confortabil decât să faci drumuri la salon. Îți poți realiza modele de unghii în nuanțe de maro cu oranj, sau cu verde, perfecte pentru toamnă.

Compleul

Compleurile, ținutele din piese-set au devenit din ce în ce mai căutate și arată extraordinar. Atât compleurile cu pantaloni, dar și cele cu fustă îți pot eleva ținutele de toamnă. Poți alege modele și culori atemporale, și îți putem garanta că aceste piese vor deveni cele mai versatile și durabile din garderoba ta.

Piese de toamnă


Articol publicitar