Petreceri de neuitat pe o stradă ,,mai ascunsă”

de | | 3 Minute

Petreceri de neuitat pe o stradă ,,mai ascunsă”

Atunci când vine vorba de petreceri, niciun alt oraș nu se compară cu Clujul. Aici poți găsi orice: de la petreceri pentru copii, petreceri pentru burlaci și burlăcițe, petreceri pentru oameni serioși, petreceri de o noapte sau de trei zile și trei nopți, toate evenimente care vin să omenească orice oaspete și să-l introducă așa cum se cuvine în stilul de viață à la Cluj. Niciun om nu trebuie să rateze această experiență, dacă vine în orașul nostru fain.

Pe lângă locațiile și locurile deja consacrate pentru acest gen de activități diurne sau nocturne, mai există multe alte locuri care au fost mai puțin explorate, dar care, oferă distracție, voie bună, amintiri de neuitat și experiențe memorabile tot atât de multe și de intense ca și locațiile deja cunoscute și des frecventate. Una dintre aceste locații este Laser Tag World Cluj.

Petreceri de neuitat pe o stradă ,,mai ascunsă”

În câte moduri se poate petrece la Laser Tag World Cluj?

Atunci când ne gândim la o petrecere, ne gândim la veselie și la distracție. Asta ar fi conceptul – cheie a unei petreceri fabuloase la Laser Tag World Cluj.

Petreceri de neuitat pe o stradă ,,mai ascunsă”

Părinții care doresc să ofere copiilor un eveniment în care copilăria, exuberanța și ștrengăria fac casă bună cu jocul, comunicarea și activitățile interactive, această locație este exact punctul perfect de întâlnire. La o petrecere aniversară sau tematică, sărbătoritul va avea un tricou personalizat, dăruit pentru a fi ușor de reperat în mulțimea de micuți zglobii și agitați foc. Paharele cochete pentru șampanie, cafelele pentru părinți, apa – toate puse la dispoziție cu drag de către gazde – și, cu siguranță, enorm de multă veselie, vor transorma un eveniment special într-o petrecere fabuloasă, de care își vor aminti și părinți, dar mai ales, copiii.

Petreceri de neuitat pe o stradă ,,mai ascunsă”

Câte vârste, atâtea experiențe de neuitat

Pentru oamenii serioși, care vor să încerce o altfel de experiență, Laser Tag World Cluj, este deschis pentru idei bine gândite și calculate, dar năstrușnice. Atunci când prietenul sau prietena ta cea mai bună este pe cale să lase în urmă viața de burlac sau burlăciță, trebuie să marchezi într-un fel aparte acest moment de o importanță incomensurabilă, că doar o singură dată se așează omul la casa lui. Și unde ai putea găsi intimitate, joc de strategie și multă veselie?! Pe o stradă ,,mai ascunsă” din Cluj, adică pe strada Luncii, numărul 19. Ceea ce se întâmplă în spatele ușilor închise rămâne la discreția și imaginația petrecăreților, însă, ceea ce este cert și absolut sigur, va fi distracția și o experiență demnă de colecție.

Petreceri de neuitat pe o stradă ,,mai ascunsă”

Celebrarea unei aniversări sau orice alt eveniment special, își poate găsi aici împlinirea deplină – prin gustări oferite din partea casei, jocuri care vor pune neuronii într-o intensă mișcare și, desigur, destindere sufletească absolută și garantată.

Petreceri de neuitat pe o stradă ,,mai ascunsă”

O petrecere fabuloasă este o petrecere la care te simți liber, plin de energie, uiți de toate și te concentrezi pe clipa pe care o trăiești. Dacă nu ați avut parte de o asemenea distracție, este obligatoriu să cunoașteți locația de pe ,,strada mai ascunsă”. Are un potențial în a oferi distracție greu de imaginat!

Contact Laser Tag World Cluj

Adresă: Str. Luncii, Nr. 19, Cluj-Napoca

Telefon: +40 724 288 826; +40 723 417 519

E-mail: [email protected]

Program: Luni-Duminică: 09:00 – 23:00

Facebook