5/5 din 2 reviews
LaserTag World Cluj

LaserTag World Cluj

LaserTag World Cluj vă urează bun venit în lumea jocurilor hi-tech! Actual și nou în oraș, acest joc este inspirat din tehnologia de ultimă generație folosită de militari cu scopul de a dezvolta comunicarea și coordonarea  pe terenul de luptă și a îmbunătăți diverse strategii de luptă.

LaserTag World Cluj 2018 (1)

Spațiul recreațional este amenajat pentru a oferi posibilități nelimitate, atât pentru joc, cât și pentru diverse evenimente speciale. În incinta locației se pot organiza petreceri private și zile de naștere într-un cadru neobișnuit și cu adevărat special. LaserTag World Cluj are, de asemenea, amenajat un spațiu special conceput pentru copii astfel încât cei mici să se poată bucura de beneficiile jocului, gândind strategii și dezvoltându-și abilitățile de coordonare.

Ca să asigure o ședere confortabilă părinților care își așteaptă copii de la joc, în incinta Laser Tag World Cluj există o sală pentru părinți, unde pot relaționa și servi gustări sau savura un ceai sau o cafea. De asemenea, este amenajată o sală special pentru copii, separată de sala părinților, unde micuții se pot bucura de comunicare.

Cadrul inofensiv și distractiv al locației este deschis pentru toți iubitorii jocurilor de strategie. Pentru fiecare categorie de vârstă și pentru fiecare buget sunt gândite spații și activități serioase, dar distractive!

Laser Tag World Cluj 

Pentru evenimentele speciale, Laser Tag World a conceput pachete și oferte deosebite. De exemplu, pentru copii se poate opta pentru pachetul petreceri Laser Tag – 3 ore pentru copii, sau pachetul petreceri copii fără laser, ambele putând fi adaptate în funcție de numărul jucătorilor. Pentru jucătorii mai mari există pachetul pentru adulți, pachetul Magic Nights și pachetul Student Day! Locația mai oferă posibilitatea organizării de teambuilding-uri pentru companiile dornice să ofere activități recreative angajaților.

Acestea fiind spuse, cu coordonatele bine cunoscute, jocurile cu laser vă așteaptă în lumea lor fantastică!

Lumea tehnologiei înalte și a jocurilor se deschide la LaserTag World Cluj!

LaserTag World Cluj 2018 (1)

Informatii de contact

Numele locatiei: LaserTag World Cluj
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Strada Fabricii 124, Cluj-Napoca 400000, Romania
Telefon: +40 724 288 826; +40 723 417 519
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating5
5
Manuel Marc Verified
Foarte tare! Merita incercat!
Va recomand cu drag! Este o experienta unica:)
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole