Activități pentru copii în Cluj: jocurile LaserTag World. Provoacă-ți copilul să fie energic!

de | | 2 Minute

Activități pentru copii în Cluj: jocurile LaserTag World 

Indiferent de anotimp, Clujul celor mici este exuberant și vesel. Ideea pentru petrecerea timpului liber într-un mod educativ, creativ și inedit se află in oraș, la doar câțiva pași distanță de noi.
Explorând Clujul am găsit ceva care ne-a captat atenția și ne-am gândit că recomandarea noastră se pliază perfect pe dorința părinților care sunt în căutarea unor idei inedite de jocuri pentru copiii lor.

Cea mai complexă activitate de divertisment pe care o puteți găsi în Cluj

Jocurile LaserTag World au deja mulți fani – atât în lumea celor mari, dar mai ales în rândul clujenilor mici. Motivul este cât se poate de simplu: spațiul de joacă LaserTag WORLD este prietenos cu energia debordantă a celor mici, oferind numeroase posibilități pentru stimularea imaginației, a creativității și a inteligenței kinestezice a copiilor. Pe lângă aceasta, jocurile LaserTag World sunt, în sine, jocuri pe placul tuturor copiilor. Fiind cea mai complexa activitate de divertisment pe care o puteți găsi în Cluj, activa și sănătoasa, jocurile LaserTag World dezvoltă gândirea strategică si reprezintă alternativa ideala activităților în aer liber.

Ce presupun mai exact jocurile LaserTag World?

Lucru în echipă, imaginație, adrenalină, mișcare, organizare, coordonare. Da, sună foarte sofisticat și ,,matur”, însă este suficient să aduni 1aolaltă mai mulți copii și totul se va transforma. Înainte de a intra în joc, micuții vor primi un echipament – o cască și o armă, dotate cu senzori, care vor reacționa atunci când vor fi atinși de raza adversarului. Pentru un plus de adrenalină dar și pentru învățarea regulilor competiției loiale, jocurile sunt monitorizate de un microprocesor, iar la finalul rundelor se emit statistici, care se oferă atât la nivel individual, cât și pe echipă.

Decorul este sugestiv – înzestrat cu labirinturi, rampe, diverse obstacole, lumină difuză și muzică energizantă si fum– și, de asemenea, este special creat pentru a oferi siguranță jucătorilor.
În pauzele dintre rundele de joc, copiii sunt invitați și la alte jocuri la fel de interactive: o rundă de Air Hockey, de Wll, de fotbal sau de alte jocuri, disponibile și pentru copiii cu o vârstă sub șapte ani. Toate acestea reprezinta calea sigură de a-i bucura pe cei mici fără un efort prea mare.

Beneficiul părinților

Principalul beneficiu al părinților este copilul fericit și entuziast, care și-a lăsat o doză bună de energie în sala de joc și a învățat ceva nou în doar câteva ore. Însă, LaserTag World propune și alte lucruri părinților care își aduc copiii la o sesiune de joc: acces gratuit în sala pentru copii și în zona special amenajată pentru ei, cafea și ceai din partea casei.

*Vârsta recomandată este 7+ ani.
Contact Laser Tag World Cluj: 

Adresă: Str. Luncii, Nr. 19, Cluj-Napoca
Telefon: +40 724 288 826; +40 723 417 519
E-mail: [email protected]
Website
Facebook