Petnor Motors – transparență și încredere în achiziționarea de mașini rulate

de | | 3 Minute

Petnor Motors – transparență și încredere în achiziționarea de mașini rulate

Într-o lume în care piața auto este într-o continuă schimbare, companiile precum Petnor Motors din Cluj devin puncte de referință pentru cei care caută transparență și încredere în achiziționarea unei mașini rulate. Începând cu 2020, compania s-a impus rapid ca un jucător de încredere în industria auto, datorită experienței lungi a fondatorului său în domeniu și a pasiunii sale de-o viață pentru mașini.

Oferind o gamă variată de mașini rulate, Petnor Motors se concentrează pe potrivirea fiecărui tip de mașină cu clientul potrivit. 🙂 Într-o piață unde tendințele sunt influențate de factori precum legislația, prețul combustibilului și evenimentele geopolitice, Petnor Motors se adaptează rapid pentru a răspunde tuturor cerințelor clienților.

Petnor Motors - transparență și încredere în achiziționarea de mașini rulate (8)

Fondatorul Petnor Motors, Zoltan Torok, într-un interviu pentru cluj.com, a subliniat importanța unei strategii bine definite pe termen lung în industria de vânzări auto, dar și a uneia ușor adaptabile pe termen scurt, deoarece piața auto este extrem de volatilă. 

Zoltan a evidențiat că schimbările legislative și evenimentele de zi cu zi pot avea un impact semnificativ asupra cererii și ofertei de mașini rulate. De exemplu, perioadele de instabilitate sau creșterea prețurilor la combustibil pot determina clienții să caute mașini cu un cost redus de operare sau să-și reevalueze preferințele legate de consumul de combustibil.

În plus, fondatorul Petnor Motors a subliniat necesitatea unei abordări transparente și oneste în vânzarea de mașini rulate. Acest lucru este cu atât mai important într-o piață în care există multe mașini cu kilometraj modificat sau probleme ascunse. Astfel, prin promovarea unor standarde ridicate de transparență și oferirea de informații precise și detaliate despre starea mașinilor, Petnor Motors își construiește o reputație solidă în rândul clienților.

Petnor-Motors-transparenta-si-incredere-in-achizitionarea-de-masini-rulate-1

Trenduri auto actuale

Unul dintre trendurile actuale pe care Zoltan Torok le-a observat este creșterea cererii pentru mașinile hibride, în special din partea celor care practică ridesharing-ul. În contextul schimbărilor legislative, clienții caută acum mai des mașini hibride cu o vechime de până în 4 ani, în detrimentul celor clasice. Această adaptare rapidă la cerințele pieței este un exemplu al abilității companiei de a anticipa și a răspunde tendințelor în evoluție.

Petnor Motors - transparență și încredere în achiziționarea de mașini rulate (5)

De ce să alegi Petnor Motors?

Un aspect distinctiv al companiei clujene este angajamentul lor față de transparență și încredere în procesul de vânzare. Compania pune un accent deosebit pe oferirea de informații precise și detaliate despre starea reală a mașinii, inclusiv poze reale și detalii despre istoricul de service. Această transparență este consolidată de serviciile oferite, cum ar fi garanția complexă de minim 12 luni pentru toate mașinile comercializate și posibilitatea companiei de a se ocupa de diferite reparații atunci când este necesar.

În plus, Petnor Motors oferă o gamă largă de servicii, de la finanțare și leasing până la servicii de buy back. Iar cu accentul pus pe satisfacția clienților și construirea unei relații de lungă durată, compania se asigură că procesul de vânzare nu se încheie odată ce mașina este achiziționată, oferind asistență suplimentară pentru înmatriculare și sfaturi post-achiziție.

Petnor Motors - transparență și încredere în achiziționarea de mașini rulate (6)

Compania clujeană Petnor Motors se remarcă în industrie și într-o piață aflată în continuă schimbare drept o companie de încredere pentru cei care caută să achiziționeze o mașină rulată de calitate. Prin vânzarea de mașini verificate și de înaltă calitate, servicii complete și personalizate și o abordare transparentă și orientată către clienți, compania continuă să stabilească standarde ridicate în industria auto și să câștige încrederea și aprecierea clienților săi.


Petnor Motors

Adresă: Cluj-Napoca, str. Traian Vuia nr. 236 (în curte la firma Elda)

Contact: +40-743.927.247 / [email protected] 

Web | Facebook | Instagram

Petnor Motors - transparență și încredere în achiziționarea de mașini rulate (2)