ParaPark – primul joc de evadare al Europei

de | | 3 Minute

ParaPark – primul joc de evadare al Europei

 

 

Pentru a iesi din rutina, pentru un boost de creativitate, pentru o stare de spirit pozitiva este bine sa faci lucruri noi, sa incerci lucruri pe care, pana acum nu ai fi avut curajul sa le experimentezi. Invata sa mergi pe bicicleta sau cu rolele, viziteaza un oras nou, mergi la sala sau incearca sa faci un sport, invata o noua limba straina, mergi la echitatie. Variante de petrecere a timpului liber intr-un mod distractiv, dar si educativ sunt numeroase.

Noi iti recomandam o activitate pe care o poti face in oras, o activitate care face apel la logica, iti testeaza capacitatea de analiza, de decizie si de ce nu, iti pune la incercare insusirile de lider: ce jocurile de tipul ”real life escape room”.
Dar ce inseamna “real life escape game” ?

Sunt acele jocuri de strategie in care oamenii sunt inchisi intr-o incapere, iar pentru a gasi iesirea trebuie sa descifreze indiciile plasate peste tot in camera. Rezolvarea fiecarui indiciu ii duce mai aproape de posibilitatea evadarii si toate astea doar in 60 de minute. Aceste activitati sunt inspirate din jocurile video: Crimson Room sau QP-Shot, in care jucatorul este inchis intr-o camera si are la dispozitie doar 60 de minute pentru a pune cap la cap indiciile care ii garanteaza evadarea.

ParaPark – un joc teribil de… antrenant
Un joc original si ingenios care combina elemente inspirate de jocurile de puzzle, logica si suspansul, astfel s-ar putea rezuma descrierea acestui tip de activitate.

parapark cluj

Jocurile ParaPark au aparut in Europa in 2011 si au devenit imediat o metoda populara de a petrece timpul liber intr-un mod inedit. Primul parc (parcela 113) s-a născut la Budapesta, creând astfel un stil inovator și interesant în domeniul jocurilor de evadare reale pentru echipele dornice de aventură. Inițiativa s-a răspândit foarte rapid, a cucerit mai multe orașe europene importante.

ParaPark Cluj – o experienta 100 % memorabilia
După Budapesta, Barcelona, Madrid, Zagreb și Viena primul joc de evadare real din Europa a sosit și la Cluj, oferind într-un mod unic jucătorilor o experiență garantată 100%! Vă invităm să încercați acest joc și în măsura în care ulterior aveți impresia că nu v-ați îmbogățit cu experiențe unice și de neuitat, vi se va returna contravaloarea totală a investiției.

parapark cluj

Adu-ti prietenii si asteapta-te la o experienta memorabilia, UNICA. Din momentul in care veti pasi in incapere si usa se va inchide in spatele vostru aveti la dispozitie doar 60 de minute sa gasiti o solutie pentru a iesi. Ceea ce face ca acest joc sa fie atat de iubit consta in atmosfera care planeaza in camera si te face sa devii dependent de adrenalina, te determina sa revii pentru mai mult si mai mult. Spatiul ingust, lumina slaba, sunete bizare venite ca de nicaieri si minutele care trec, monitorizate pe un ecran, toate aceste elemente iti creeaza o stare aparte, te transpun in poveste si de cele mai multe ori te forteaza sa-ti depasesti limitele.

parapark cluj

Daca te-ai hotarat sa incerci o astfel de activitate si ai intrat in incaperile ParaPark, ai intrat in joc. Solutia evadarii tine de tine. Pentru o experienta completa nu trebuie decat sa urmezi cateva reguli: trebuie sa analizezi fiecare obiect din camera, fiecare semn care iti atrage atentia (poate fi un indiciu sau nu), rezolva puzzle-uri, descopera lacate si seifuri secrete care te vor conduce tot mai aproape de cheia evadarii. Ca sa-ti maresti sansele de evadare lucreaza in echipa (intre 2 – 6 persoane).
Acceptaţi o provocare adevărată și încercați evadarea învingând cronometrul!

Date de contact:
Adresa: Str. Janos Bolyai, nr. 9; Cluj-Napoca;
Telefon: 0752 547 882
E-mail: [email protected]
Website: http://parapark.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/paraparkcluj