De jucat: Paintball prin livada

de | | 3 Minute

Paintball prin livada… si pe intuneric, frig si ne-am fi dorit si zapada!

Ne era in plan sa mergem la paintball inca de la inceputul toamnei, insa mai mereu a intervenit cate ceva. Si pentru ca iarna ne batea la geam, ne-am hotarat: mergem!
Ca si concluzie, dupa o prima experienta: mai vrem!!

paitball livada cluj war zone (3)

Am fost 9 oameni care am facut abstractie de frigul de afara si ne-am dorit sa incercam ceva nou, ceva care prinde tot mai multa amploare si in Cluj – din fericire.
Am gasit si locul perfect: paintball in Cluj puteti practica la War-Zone, în Livada Steluta, Dambul Rotund. Pe doua terenuri amenajate nu departe de oras, dar ferite de agitatia si grijile urbane, poti sa recreezi, alaturi de prieteni sau colegi, atmosfera de joc si competitie militara pe care o indrageai copil fiind sau, mai recent, de care ne bucuram prin intermediul unor jocuri precum Call of Duty sau Battlefield. E varianta activa si practica a jocurilor simulate fie in copilarie, fie ca adulti pe console sau PC.

paitball livada cluj war zone (4)

Si pentru ca in perioada aceasta se intuneca mai devreme si altfel nu ne-am putut sincroniza, cand am ajuns la War-Zone era deja bezna. Intai de toate, privelistea asupra Clujului, de acolo din livada, e minunata!

Ne-am luat pe noi echipamentele, vestele reflectorizante, mastile de protectie si ne-am inarmat! Cei de la War-Zone sunt pregatiti si pentru jocuri nocturne, astfel ca ora tarzie nu a fost deloc o problema. Doar un plus de adrenalina si suspans!
Ce am descoperit pe teren? Bunkere, transee, obstacole, copaci si masini abandonate dupa care, dupa cum aveam sa descoperim, ne puteam adaposti de atacul nemilos al inamicilor!

Impartiti in doua echipe (inegale), ne-am straduit sa capturam steagul, sa-l recuperam, sa scapam neloviti si sa eliminam din adversari. Fiind o prima experienta pentru 8 din 9 dintre cei prezenti, retineri au existat pana in momentul in care fiecare dintre noi a fost lovit macar o data. Abia apoi incepe distractia!

Paintball-ul te incarca cu energie (si culoare!), trezeste in tine spiritul competitiei, dar si spiritul ludic, iti dezvolta in mod cert atentia si consolideaza (paradoxal) relatiile cu ceilalti participanti la joc, fie ca faceti parte din aceeasi echipa, fie ca nu.

Cum spuneam, mai vrem! Urmatoarea iesire o planuim pe lumina si pe zapada! Daca vreti sa veniti cu noi, dati-ne un semn pe [email protected] si va tinem la curent in legatura cu urmatoarea iesire!

Oricum, va recomandam cu drag sa incercati o astfel de iesire din cotidian. E o experienta unica, interesanta si care, in mod cert, va va oferi amintiri placute!

CONTACT:
Adresa: Livada Steluta, Colonia Breaza, Cluj-Napoca
Telefon: 0740249225
E-mail: [email protected]
Website: paintball-airsoft.ro/
Facebook: www.facebook.com/Paintball.Airsoft.Cluj

PROGRAM:
Non-stop – dar e nevoie de programare cu cel putin o zi inainte.

paitball livada cluj war zone (1)