Reduceți kilometri parcurși, uzura flotei și consumul de combustibil cu Optimall Logistic by AROBS

de | | 2 Minute

Reduceți kilometri parcurși, uzura flotei și consumul de combustibil cu Optimall Logistic by AROBS

Un sistem eficient de management logistic pentru transport este necesar pentru orice tip de afacere axată pe distribuția de bunuri, indiferent de sectorul de activitate. În prezent, există pe piață o multitudine de afaceri care îndeplinesc aproape aceleași obiective și oferă aceleași produse, așa că singura modalitate prin care o afacere poate ieși în evidență și își poate depăși concurența presupune oferirea unor servicii de excepție pentru clienți.

Atât timp cât clientul este mulțumit de calitatea serviciilor primite – asta însemnând livrare rapidă, produse ajunse în stare excelentă și prețuri rezonabile – o afacere poate să își atingă cu mai multă ușurință obiectivele stabilite, poate să se extindă și să devină un succes.

La calitatea serviciilor pentru clienți poate contribui în mod semnificativ un software de management al logisticii. Dacă aveți o echipă de șoferi și distribuiți mărfuri într-o rețea amplă, vă pot fi de folos mai multe opțiuni de software de management logistic, însă cel mai util va fi un software de optimizare rute și încărcare mărfuri ca și Optimall Logistic by AROBS. Un astfel de software vizează toate operațiunile care au loc zilnic în departamentul de transporturi, scopul său fiind acela de a eficientiza toate procesele, de a îmbunătăți serviciile și de a spori profitul afacerii.

Iată ce avantaje vă poate oferi un software de management logistic:

Optimall Logistic ajută la reducerea costurilor și la îmbunătățirea eficienței

Optimall Logistic by AROBS este un software dedicat managementului transportului. De-a lungul timpului, lanțurile de aprovizionare se confruntau cu procese logistice din ce în ce mai dificile și mai complexe. În scurt timp, tehnologia a devenit coloana vertebrală a proceselor de distribuție.

Orice afacere care a implementat o aplicație de optimizare a distribuției de bunuri, a înregistrat o diferență uriașă. Printre avantaje se numără reducerea kilometrilor parcurși cu minim 30%, minim 25% mai puține mașini în flota de distribuțe, cheltuieli mai mici cu minim 15% pentru combustibil, și multe altele.

Prin utilizarea software-ului Optimall Logistic în combinație cu Optimall SFA pentru automatizarea forței de vânzări, aplicație software oferită tot de AROBS, producătorii și distribuitorii pot beneficia de o creștere semnificativă a productivității companiei lor.

Componența soluției Optimall Logistic

Soluția Optimall Logistic este formată din două componente interconectate: Optimall Logistic WEB și Optimall Logistic Mobile. Logistic WEB se integrează cu sistemul de gestiune și preia toate informațiile necesare, fiind destinată dispecerilor. Logistic Mobile este instalată pe un smartphone cu sistem de operare Android și este destinată șoferilor care livrează mărfuri.

Dacă vrei să ai parte de toate beneficiile soluției software Optimall Logistic pentru producători și distribuitori, hai să personalizăm oferta pentru tine!