O’Peter’s Irish Pub: Îndrăznește să explorezi aventura culinară a pub-ului irlandez!

de | | 2 Minute

O’Peter’s Irish Pub: Îndrăznește să explorezi aventura culinară a pub-ului irlandez!

O’Peter’s Irish Pub te ademenește în această toamnă cu aerul său irlandez, cu atmosfera plină de viață, specifică pub-urilor din Irlanda, țara unde pub-ul a devenit un mod de viață. În pub, irlandezii își petrec momentele importante din viață, aniversând zilele de naștere sau anii de căsătorie, împărtășesc victoriile și înfrângerile împreună cu familia urmărind un meci al echipei favorite sau pur și simplu iau masa și savurează o bere Guinness alături de prieteni buni.

Aceeași experiență vrea O’Peter’s Irish Pub s-o imprime și la Cluj, în „orașul comoară”, să-i antreneze pe clujeni cu muzică de calitate, să-i binedispună cu mâncăruri savuroase din bucătăria tradițional irlandeză și băuturi pe măsură.

The Best Pub in Town- O’Peter’s Irish Pub & Grill

Pentru că intrăm într-un nou sezon, cel de toamnă, O’Peter’s Irish Pub va schimba meniul în curând, concetrându-și atenția asupra noilor produse, vrând să-și surprindă oaspeții cu tot mai multe rețete consacrate din cultura gastronomică irlandeză. De fapt, tocmai în aceasta constă unicitatea pub-ului, din strada Vasile Goldis nr.4, aceea de a pregăti produse 100% irlandeze.

Așadar, în cuptoarele pub-ului din Centrul Vechi se vor rumeni cele mai veritabile și gustoase plăcinte. Cum să nu guști din Guinness Pie, binecunoscuta plăcinta irlandeză cu carne de vită în foietaj?! Sau cum să ratezi Chicken Pie, plăcinta cu carne de pui în foietaj când ea poate fi servită chiar aburind?! Ca o încununare a gusturilor irlandeze, O’Peter’s Irish Pub va pregăti celor dornici de o aventură culinară Irish stew, renumita tocană irlandeză, regăsită în marea listă a rețetelor lumii.

O’Peter’s Irish Pub se gândește și la musafirii care nu pot zăbovi foarte mult în pub din cauza timpului avut la dispoziție. Tocmai pentru ei în meniu se regăsesc produse hrănitoare, tipic irlandeze, sandwich-ul cu ton, pork and horseradish sandwich (muschiulețul de porc în baghetă crocantă cu sos de hrean, castraveți murați, alaturi de un sos de muștar).

Cum ar putea continua experiența irlandeză? Pe terasa pub-ului, potolește-ți setea cu bere Guinness, London Porter ori bere Kilkenny la draught. Iar dacă nu ești amator de bere bea un irish coffee pe măsură, specific irlandez sau un Irish Whiskey.

The Best Pub in Town- O’Peter’s Irish Pub & Grill

Îndrăznește să explorezi o nouă cultură, noi senzații în materie de specialități culinare și să trăiesti noi experiențe alături de noi.

O’Peter’s Irish Pub & Grill te asteaptă cu drag. Atmosfera prietenoasă și energia pozitivă de aici te vor face să revii.