Opera Resto Caffe pentru mese linistite si luminoase

de | | 2 Minute

Opera Resto Caffe pentru mese linistite si luminoase.

O masa linistita in mijlocul unei zile incarcate e cateodata cel mai bun mod de a-ti reincarca bateriile. Situat convenabil, in Piata Stefan cel Mare, vis-a-vis de Teatrul National, Opera Resto Caffe este o alegere potrivita pentru cei grabiti, dornici sa savureze in liniste o mancare calda.

Primul lucru care sare in ochi in incinta Opera Resto sunt ferestrele mari prin care patrunde generos lumina. O portie buna de mancare merge bine cu o portie de lumina, asa ca ce poate fi mai frumos si sanatos in acelasi timp, pentru corp si spirit decat o masa intr-un ambient luminos?

Opera Resto functioneaza in regim de autoservire, dar va pune la dispozitie si un salon-cafenea unde puteti servi toate produsele. Va puteti bucura aici si de o cafea italiana, un pahar de vin sau alte bauturi. Un mic dejun, un pranz sau o cina servita intr-un ambient linistit n-ar trebui sa fie un lux, tocmai de aceea Opera Resto vine cu oferte pentru toata lumea. Aveti de ales din cele 3 meniuri zilnice, dintre care unul vegetarian, pregatite cu migala in bucataria Opera Resto, iar pentru pretentiosi, somonul la gratar sau vinetele a la Parmigiana va stau aburdine la dispozitie.

Opera Resto Caffe

Printre specialitatile cele mai tentante se regasesc clatitele cu spanac sau salata de conopida cu smantana. Si pentru ca se apropie Craciunul, la Opera Resto puteti savura si produse de post dintre care amintim salata calda de brocoli cu cartofi si morcovi.

Pentru cei cu pofta de ceva bun, Opera Resto are cateva suprize dulci. Puteti incerca prajitura casei, piureul de castane sau placintele cu visine, gustoase si racoritoare.

La capitolul curiozitati demne de mentionat, trebuie spus ca Opera Resto Caffe functioneaza intr-o cladire de a carei istorie se leaga numele lui Alexandru Vaida Voevod, o personalitate politica marcanta a perioadei interbelice, cunoscut publicist, medic, dar si sustinator al artelor. Fotografia pe care o veti gasi la loc de cinste in incinta restaurantului apartine arhivei foto a nepotului lui Vaida Voevod; in ea figureaza Vaida Voevod impreuna cu nimeni altii decat Caragiale si Cosbuc.

Opera Food & Caffe
Vis-a-vis de Teatrul National Cluj-Napoca
P-ta Stefan cel Mare nr. 18 Cluj-Napoca 400081, Romania
telefon : 0746/163476
email: [email protected]
ORAR : L-V : 8 – 20; S,D: 9 – 18.
Facebook aici.