Oferte la Exclusiv Catering – economisim timp, salvăm evenimente

de | | 2 Minute

Oferte la Exclusiv Catering – economisim timp, salvăm evenimente

Ce facem atunci când vrem să fructificăm timpul liber pe activități de calitate, în prezența persoanelor dragi? Știm că există acele lucruri consumatoare de timp, dar care trebuie făcute. Noi, cei de la Ghid Local vă aducem în vedere o variantă de ușurare a unor activități. 

Obișnuințele sunt niște mecanisme automate care intră în stilul nostru de viață. Fiind atât de absorbiți de ele, lăsăm să ne scape lucruri mai importante, care, de multe ori, ne-ar putea ușura viața. Suntem cu toții la curent cu oboseala accentuată, timp scurt petrecut alături de prieteni, multe activități care ne solicită atenția.  Așa că, pentru momentele când ne decidem să organizăm o petrecere / întâlnire cu apropiații noștri, putem alege ca organizarea să fie mai ușoară și rapidă. Cum? Profitând de noile oferte la Exclusiv Catering.

oferte la exclusive catering

Răsplată la cumpărături

Fără doar și poate, fiecare petrecere este unică și are farmecul ei. Totuși, până ajungi să te bucuri de clipele frumoase alături de invitați, ai parte de multă agitație. Multe probleme apar legate de organizare și de grija de a avea o masă îmbelșugată care să mulțumească fiecare gust. Cunoaștem scenariul: stat în trafic, ore întregi petrecute la supermarket, plasele grele de cumpărături, lipsa de idei și gătitul care îți ocupă prea mult timp.

Oferte la Exclusive Catering februarie 2019

Exclusiv Catering sunt pregătiți să fie alături de tine în cele mai importante momente din viața ta. Cum? Prin investiția de timp și efort pentru a cunoaște preferințele fiecăruia. Calitatea preparatelor și promptitudinea sunt trăsături specifice lor. De aceea, îi recomandăm ca fiind o necesitate în situațiile când ești în criză de timp și pană de idei. Evenimentul tău va avea un plus de savoare, un mod simplu și elegant de prezentare, iar invitații se vor putea bucura de prezența ta în totalitate.

oferte la Exclusive Catering feb2019 (1)

Comenzile din luna februarie vin la pachet cu un cadou:

  • comandă între 250 lei şi 500 lei » reducere de 5% » codul de reducere „exclusiv5”
  • comandă între 501 lei şi 750 lei » reducere de 7,5% » codul de reducere „exclusiv7”
  • comandă de peste 751 lei » reducere de 10% » codul de reducere „exclusiv10”

oferte la Exclusive Catering feb2019 (1)

Reducerea se aplică atât la comenzi online, cât și la cele telefonice la orice comandă din categoria Platouri Standard, Aperitive și Desert.

Orice ocazie poate fi un prilej de petrecere a timpului liber înconjurat de cei dragi ție. Odată scăpat de grija meniului, te vei simți în largul tău și te vei putea bucura de timpul petrecut în tihnă.