OAZA

de | | 2 Minute

OAZA – Iesi din junga urbana

OAZA este cel mai dinamic si mai atractiv proiect imobiliar ce se va finaliza in Cluj-Napoca in acest an. Constructia ansamblului a inceput in decembrie 2012, fiind realizata de catre dezvoltatorii ansamblului FLORA PARC din cartierul Manastur.

Experienta rezultata din proiectele realizate anterior, precum si satisfactia sutelor de clienti care acum locuiesc in apartamentele construite de noi ne ofera siguranta ca suntem un important punct de referinta pe piata imobiliara clujeana.

Blocul are 8 etaje si 110 apartamente, parcari subterane si supraterane cu intrare controlata, precum si un loc de joaca privat, amenajat exclusiv pentru locatarii OAZA.

Deoarece OAZA este construit intr-o zona neaglomerata a Clujului, viitorii proprietari vor avea asigurate conditiile necesare unei ambiante de liniste si relaxare, fiind protejati de zgomotele traficului si agitatiei urbane. Dominand cladirile din jur prin inaltime, ansamblul ofera panorame spre oras si spre Dealul Feleacului. Apropierea de Calea Turzii faciliteaza accesul spre centrul orasului (cca 3 minute cu masina).

Un alt avantaj pentru locuitorii ansamblului rezidential Oaza este acela ca in apropiere exista zone verzi, excelente pentru recreere si plimbari in natura si aer curat, precum Padurea Faget, drumul Sfantul Ion si livada Palocsay.

Ansamblul OAZA ofera urmatoarele tipuri de apartamente la stadiul finisat: apartamente cu 1 camera, apartamente cu 1 dormitor, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 2 dormitoare, apartamente cu 3 camere.

De asemenea puteti opta pentru apartamente cu 1 dormitor, 2 camere cu gradina, situate la parter.

Departe de praful si aglomeratia orasului, ansamblul de locuinte OAZA, excelent construit si finisat, ofera cea mai buna calitate la cel mai mic pret.

Locatie:

OAZA este amplasat in Cluj-Napoca, cartierul Zorilor, strada Miko Imre nr. 10, intre strazile Calea Turzii si Eugen Ionesco, intr-o zona rezidentiala, la aproximativ 3 km de centrul orasului, in apropierea centrului comercial Sigma si magazinul Baumax. Gradinite, scoli, clinici, statii de autobuz se afla la distanta de cateva minute.

Totodata aveti acces rapid la numeroase service-uri si reprezentante auto, benzinarii si multe alte servicii, economisindu-se astfel timp pretios.

Un alt avantaj il reprezinta vecinatatea cu Centrul Medical Pelican, care va fi cel mai mare spital privat din tara si unul dintre cele mai moderne din SE Europei.

Contact:
Birou de vanzari si showroom
Str. Miko Imre, nr.10
Telefon: 0730 244 904, 0730 244 903
e-mail: [email protected]
website: www.oaza.ro

 

Galerie foto: