O terapie care aduce fericirea corpului, aici la Cluj

de | | 3 Minute

O terapie care aduce fericirea corpului, aici la Cluj

Sănătatea este cea mai prețioasă resursă pe care noi o avem. Într-o lume în care suntem expuși zilnic la factori nocivi, sănătatea noastră se vulnerabilizează iar datorită modului de viață impus de activitățile profesionale, corpul nostru are de suferit mai mult decât credem. De cele mai multe ori, afecțiunile nu dau de știre doar atunci când se află într-un stadiu avansat de evoluție iar tratamentele și terapiile clasice administrate în diverse cazuri, atenuiază simptomele, fără a trata cauzele. În acest mod, suntem mereu nevoiți să căutăm noi tratamente, noi terapii care să aibă efecte pe termen lung și care, în mod ideal, să ne redea sănătatea deplină a corpului.

Simte fericirea într-un mod revoluționar

Oferta de tratamente existentă în România se bazează pe abordarea clasică a medicinei. Abordările alternative asupra îngrijirii medicale există, însă datorită noutății pe care o propun, fie sunt privite cu reticență, fie sunt necunoscute în general.

Ce este chiropractica?

Cu o tradiție respectabilă în medicina tradițională asiatică, chiropractica este un sistem alternativ de îngrijire medicală, care presupune diagnosticarea, tratamentul și prevenirea tulburărilor mecanice ale sistemului musculo-scheletic.

Simte fericirea într-un mod revoluționar

Acest tip de terapie s-a impus în Statele Unite ale Americii, la sfârșitul secolului al XIX-lea, fiind fondată și promovată de Daniel David Palmer. În secolul XX, acest tip de terapie se generalizează și pătrunde în Europa, Australia, Asia, Africa și America de Sud iar începând din anii 1980 acest gen de tratament capătă recunoașterea Organizației Mondiale a Sănătății.

Chiromedica Health and Wellness Center

Din dorința de a promova această viziune asupra îngrijirii medicale, noua clinică deschisă în Cluj-Napoca, pe strada Oltului, nr. 47, oferă acest tip de terapie revoluționară, fiind unicul centru de chiropractică din oraș specializat în oferirea acestui gen de tratament.

Simte fericirea într-un mod revoluționar

Personalul acestui ,,centru al corpului fericit” este format dintr-o echipă de chiropractori tineri, cu o pregătire solidă în acest domeniu și o experiență valoroaasă în tratarea diverselor afecțiuni ale sistemului muscular și scheletic.

Chiropractorii bine instruiți garantează că afecțiuni ca herniile de disc, torticolisul, blocajele lombare, disjuncția acromio-claviculară, entorsele, spondilozele lombare, tulburările de dinamică ale aparatului locomotor, spondilozele cervicale, spondilolistezele, lombargiile, asimetriile ale articulațiilor bazinului, subluxațiile, cervicobrahialgiile, nevralgiile intercostale, lombosacralgiile, lombosciatica, traumatismele articulare, discopatiile lombare, cifozele, scoliozele, umerii blocați vor fi tratate iar starea de bine, mobilitatea și entuziasmul va fi redat tuturor oamenilor care vin la această clinică.

Copiii, tinerii, adulții și persoanele în etate pot beneficia de serviciile acestei clinici, fie că este vorba de prevenirea unor afecțiuni ale coloanei vertebrale, de corectarea unor asimetrii, fie că este vorba despre de o îngrijire atentă și complexă. Este important de știut că tratamentul este conceput în mod individual pentru fiecare pacient, este adaptat situației clinice a acestuia astfel încât poate fi urmat și de femeile însărcinate.

A simți sănătatea corpului este nu doar o normalitate, ci un aspect care determină starea de fericire în orice moment al vieții. Disconfortul nu trebuie tolerat și nici amânat. Cu aceste sfaturi, indicații și soluții pentru un mod de viață sănătos și fericit, clinica Chiromedica Health and Wellness Center îi așteaptă pe toți cei care doresc să se elibereze de durerea musculară și a sistemului scheletic și să îmbrățișeze frumusețea vieții într-un mod revoluționar.

Simte fericirea într-un mod revoluționar

Contact:

Adresă: Str. Oltului, Nr. 47, Cluj – Napoca

Telefon: +40 0771 024 163; +40 0770 296 601

Orar: Luni – Miercuri – Joi: 12:00 – 20:00; Marți – Vineri: 10:00 – 18:00

Facebook 

Website