5/5 din 10 reviews
Chiromedica Health and Wellness Center Cluj - Chiropractori in Cluj

Chiromedica Health & Wellness Center Cluj

Loredana Tudor (33 ani), mamă, femeie, antreprenoare, fostă sportivă de performanță și de profesie medic veterinar, alături de Simo Peter (41 ani), antreprenor, manager, practicant de fitness de la 15 ani și obsedat de longevitate, am pus bazele și am setat viziunea și conceputul centrului de wellness medical CHIROMEDICA Health & Wellness Center.

În acest centru am pus în practică și am făcut cunoscute principiile după care noi de ghidăm în viață, îmbinând alimentația și sportul cu medicina fără medicamente!

Totul a plecat de la ideea prevenției (de ce să tratezi, când poți să previi?) și a faptului că poți să trăiești o viață extraordinară și să te bucuri de tot ce ți se întâmplă în viață într-un corp sănătos, împlinit și fără sacrificii! Pentru că totul este posibil!

Viziunea noastră este să facem cunoscute aceste concepte și să ne dezvoltăm la nivel global, ducând CHIROMEDICA Health & Wellness Center în aceasta formă, în întreaga lume!

Misiunea noastră pe această lume este că cel puțin o persoană din fiecare familie să folosească aceste principii și să își îmbunătățească viața!

SĂ TRĂIASCĂ MAI MULT ȘI MAI BINE ÎNTR-UN CORP SĂNĂTOS!

Pentru că, ceea ce știm sigur este că avem o singură viață și este DOAR în puterea noastră să o trăim fix așa cum vrem!

Valorile după care noi de ghidam în viață și după care am creat această companie sunt educația (atât dezvoltarea personală, cât și profesională), sănătatea și familia!

Din ele a luat naștere și sloganul nostru: „Grija noastră este sănătatea dumneavoastră!”

Date de contact Chiromedica Cluj

Adresa: Str. Oltului, Nr. 47, Cluj-Napoca
Site | Facebook
Telefon:
Orar » Luni – Vineri: 08:00 – 20:00

 

Informatii de contact

Numele locatiei: Chiromedica Health & Wellness Center Cluj
Contact: Website Facebook
Adresa: Str. Oltului, Nr. 47, Cluj-Napoca
Telefon: +40 771 024 163; +40 770 296 601
Orar: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (10 voturi)
Rating5
5
Adina Verified
Cei mai buni chiropractori
Sufaream de discopatie lombara cand am aflat de clinica Chiromedica. Am mers cu dureri foarte mari si dupa cateva sedinte efectuate la terapeutul Molnar Mihaly am scapat de tot de durerile care ma suparau. Ii recomand cu incredere, sunt profesionisti.
5
Daniel
Echipa de profesionisti
Recomand cu incredere serviciile acestei clinici. Au chiropractori de nota 10!
5
Diana
Recomand cu incredere
Am fost putin sceptica cand am aflat de aceasta terapie. Nu credeam ca poate avea vreun efect. Am zis sa incerc pentru ca nu aveam oricum nimic de pierdut. Zis si facut. Dupa 3 sedinte nu ma mai doare spatele de loc si pot sa imi duc la bun sfarsit toate activitatile si chiar sa fac si sala. Ii recomand cu incredere pe cei de la aceasta clinica. Voi veni si la terapiile de intretinere. Va multumesc ca existati.
5
Paul
CHIROPRACTORI CU REZULTATE
Super multumit de tratamentul primit. echipa tanara, dar foarte responsabila. Mi-au examinat analizele. Nu au fost suficiente. Mi-au recomandat alte investigatii. Si ulterior s-au apucat de treaba. La o hernie lombara de 10mm, nu am vazut mari schimbari dupa prima sedinta. Insa dupa a doua ceva s-a intamplat, parca mi-a luat durerea cu mana. Acum, dupa incheierea tratamentului, ma simt super bine, piciorul nu-mi mai amorteste si-mi doresc sa pastrez starea asta cat mai mult timp. Prin urmare...recomand tratamentul chiropractic facut de Molnar Mihaly. Este un om exceptional
5
Cristian
Recomand
Pe parcusul pandemiei si din cauza serviciului ce implica multe ore de stat la birou am inceput sa am dureri de spate in zona lombara si toracala. Aceste dureri s-au accentuat pana am fost nevoit sa apelez la specialisti. Recomand cu incredere sedintele de kinetoterapie cu Anna si chiropractica cu Mihály Molnár. Dupa doar cateva sedinte am simtit o imbunatatire considerabila, urmand ca dupa 2 luni sa scap de dureri.
5
Ovidiu
Recomand - rezultate rapide
Am inceput sedintele de kinetoterapie cu d-nul Iulian la Chiromedica dupa o operatie de tendon si un an si jumatate de imobilizare . Am intilnit o persoana care a demonstrat un profesionalism desavarsit , am obtinut rezultate vizibile . Dupa cateva sedinte am inlocuit carjele cu un baston , iar la final am renuntat si la acesta . Sedinte individuale , unde am primit explicatii pentru fiecare exercitiu cu privire la modul de executare si muschii care se activeaza . Am facut exercitii si cu aparat de electrostimulare si am primit indicatii privind achizitionarea si utilizarea acestui aparat .
5
Pop Nicoleta-Virginia
Multumim Chiromedica!
Pe Iulian l-am cunoscut la proiectul "În Cerc" organizat în colaborare cu școala la care învață fiica mea. Am fost îndrumată la Chiromedica pentru kinetoterapie având în vedere că fiica mea are probleme cu greutatea, postura incorectă și platfus. De la primele ședințe am fost întâmpinate cu căldură si respect încă de la recepție. După 2 luni de kineto, fiica mea și-a corectat postura, și-a întărit musculatura și cel mai important face exercițiile explicate si exersate cu Iulian si acasă. Așteaptă cu nerăbdare următoarele ședințe adică noi provocări. Este mult mai dinamica iar starea aceasta o face sa se simtă foarte bine. Mulțumim Iulian, mulțumim Chiromedica!
5
Teodora Palcău
Pacient Vindecat
Profesionalism si suport moral, asta ar descrie cel mai bine experienta mea cu cei de la Chiromedica. Multumesc, Anna!
5
Andrei
Echipa tanara de profesionisti
Toata echipa este tanara, foarte amabila si profesionala. Am urmat tratamentul chiropractic facut de Molnar Mihaly si pot spune ca dupa 5 sedinte am scapat complet de durerile lombare. In paralel am urmat tratamentul kinetoterapeutic facut de Iulian Matea pentru obtinerea unui tonus general mai bun. Sunt extrem de multumit de serviciile acestei clinici si recomand cu incredere.
5
Vaida Cosmin
RECOMAND CU INCREDERRE
Recomand cu incredere serviciile clinicii. M-am prezentat cu dureri la cotul stang, iar cu ajutorul Annei, acestea s-au ameliorat in scurt timp si mi-am recapatat mobilitatea bratului. Multumesc Chiromedica Health & Wellness! Mulțumesc Anna Zsiga!!
Scrie o recenzie

Ultimele Articole