5/5 din 4 reviews
Chiromedica Health and Wellness Center Cluj

Chiromedica Health and Wellness Center Cluj

Chiromedica Health and Wellness Center este o clinică medicală care își propune să readucă buna dispoziție și starea de bine tuturor oamenilor care vin aici. Cei cinci tineri care formează echipa acestei clinici au ca principiu profesionalismul și dăruirea iar prin aceasta își propun să promoveze și să facă cunoscută la noi în țară această practică. În cadrul clinicii își desfășoară activitatea doi chiropractori autorizați,  cu o experiență relevantă  în domeniul chiropracticii.

Chiropractica este o terapie alternativă de manipulare a oaselor, preponderent a coloanei vertebrale care urmărește corectarea problemelor articulațiilor. Principiul de la baza chiropracticii este relația dintre impulsurile nervoase, mușchi și oase. Terapia a fost descoperită de Daniel Palmer care a descoperit cele trei elemente fundamentale ale coloanei vertebrale: înconjoară și protejează măduva spinării, susține un număr mare de muschi ai corpului uman și este legată strâns de toate articulațiile corpului uman.

Terapia are la bază principiul conform căruia dacă sistemul osos este corect aliniat, impulsurile nervoase sunt transmise corect și corpul funcționează la nivel optim. Terapia urmărește ameliorarea durerii iar în termen lung și vindecarea afecțiunilor.

Această practică reprezintă o noutate la noi în țară deși beneficiile acestei terapii au o largă răspândire și este des practicată în alte țări. Scopul clinicii este acela de a face cunoscută această terapie și a face cât mai mulți pacienți să se bucure de beneficiile acesteia. Pe lângă aceste servicii, la Chiromedica Health and Wellness Center Cluj veți găsi și un nutriționist. Acest specialist, prin intermediul planurilor de nutriție personalizate, vă va ajuta să vă mențineți în formă și să vă bucurați de armonie cu corpul dumneavoastră.

 

Informatii de contact

Numele locatiei: Chiromedica Health and Wellness Center Cluj
Contact: Website Facebook
Adresa: Str. Oltului, Nr. 47, Cluj-Napoca
Telefon: +40 771 024 163; +40 770 296 601
Orar: Luni - Miercuri - Joi: 12:00 - 20:00
Marți - Vineri: 10:00 - 18:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (4 voturi)
Rating5
5
Adina Verified
Cei mai buni chiropractori
Sufaream de discopatie lombara cand am aflat de clinica Chiromedica. Am mers cu dureri foarte mari si dupa cateva sedinte efectuate la terapeutul Molnar Mihaly am scapat de tot de durerile care ma suparau. Ii recomand cu incredere, sunt profesionisti.
5
Daniel
Echipa de profesionisti
Recomand cu incredere serviciile acestei clinici. Au chiropractori de nota 10!
5
Diana
Recomand cu incredere
Am fost putin sceptica cand am aflat de aceasta terapie. Nu credeam ca poate avea vreun efect. Am zis sa incerc pentru ca nu aveam oricum nimic de pierdut. Zis si facut. Dupa 3 sedinte nu ma mai doare spatele de loc si pot sa imi duc la bun sfarsit toate activitatile si chiar sa fac si sala. Ii recomand cu incredere pe cei de la aceasta clinica. Voi veni si la terapiile de intretinere. Va multumesc ca existati.
5
Paul
CHIROPRACTORI CU REZULTATE
Super multumit de tratamentul primit. echipa tanara, dar foarte responsabila. Mi-au examinat analizele. Nu au fost suficiente. Mi-au recomandat alte investigatii. Si ulterior s-au apucat de treaba. La o hernie lombara de 10mm, nu am vazut mari schimbari dupa prima sedinta. Insa dupa a doua ceva s-a intamplat, parca mi-a luat durerea cu mana. Acum, dupa incheierea tratamentului, ma simt super bine, piciorul nu-mi mai amorteste si-mi doresc sa pastrez starea asta cat mai mult timp. Prin urmare...recomand tratamentul chiropractic facut de Molnar Mihaly. Este un om exceptional
Scrie o recenzie

Ultimele Articole