Chiropractori în Cluj care te ajută să scapi de durere prin metode non-invazive

de | | 2 Minute

Chiropractori care te ajută să scapi de durere prin metode non-invazive | Chiromedica Health & Wellness Center 

„Dacă așteptăm ca frica și durerea să ne motiveze să luăm atitudine, am putea suferi și dureri și/sau probleme serioase de sănătate.”

Calitatea unui serviciu este dată într-o proporție covârșitoare de omul care îți oferă acel serviciu. Acest fapt este zilnic confirmat de diverse experiențe.

În Cluj poți găsi aproape orice și poți beneficia de servicii de înaltă calitate și profesionalism. Un bun exemplu în acest sens este și Chiromedica Health & Wellnes Center.

Chiropractori Chiromedica Health & Wellness Center 

Oamenii care fac diferența

Oamenii care fac diferența, în acest caz, sunt chiropractorii centrului Chiromedica. Specialiști care, pe lângă pregătirea profesională temeinică, sunt înzestrați și cu abilități excelente de comunicare, aceștia au o prezență jovială și caldă, aspect deloc de neglijat atunci când ne confruntăm cu o durere sau când venim pentru tratamentul unei afecțiuni.

Chiropractorii sunt absolvenți ai Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, specializarea Kinetoterapie și motricitate specială, respectiv Kinetoterapie în afecțiunile aparatului locomotor. În plus, aceștia au cursuri de specializare și pregătire în chiropractică, efectuate pe teritoriul Uniunii Europene.

Ceea ce trebuie amintit este faptul ca aceștia participă anual la cursuri de pregătire continuă, desfășurate pe teritoriul european, pentru a fi la curent cu noutățile din acest domeniu. În calitate de specialiști chiropractori, aceștia elaborează un plan de prevenire și tratare a afecțiunilor și a problemelor de sănătate, corectează nealinierile și consiliază orice pacient, oferindu-i sfaturi utile în ceea ce privește dieta, alimentația și stilul de viață. Astfel, diagnosticul și tratamentul devin o activitate mai plăcută decât cea tradițională, din clinicile medicale.

Ceea ce mai demonstrează chiropractorii de la acest centru este faptul că tratamentul afecțiunii și combaterea durerii nu trebuie asociate cu medicamentele și spitalizarea. Există variate metode non-invazive care au rezultate identice cu tratamentele tradiționale, iar chiropractica oferă tocmai acel tip de tratament menit să combată și să elimine cauza durerilor și a disfuncțiilor din organism.

Contact Chiromedica Health & Wellness Center:

Adresă: Str. Oltului, Nr. 47, Cluj-Napoca
Telefon:  0771 024 163; 0770 296 601
Program: Luni – Vineri: 08:00 – 20:00

Facebook
Website