Chiropractori în Cluj care te ajută să scapi de durere prin metode non-invazive

de | | 3 Minute

Chiropractori care te ajută să scapi de durere prin metode non-invazive | Chiromedica Health & Wellness Center 

,,Dacă așteptăm ca frica și durerea să ne motiveze să luăm atitudine, am putea suferi și dureri și/sau probleme serioase de sănătate.”

Calitatea unui serviciu este dată într-o proporție covârșitoare de omul care îți oferă acel serviciu. Acest fapt este zilnic confirmat de diverse experiențe.

În Cluj poți găsi aproape orice și poți beneficia de servicii de înaltă calitate și profesionalism. Un bun exemplu în acest sens este și Chiromedica Health & Wellnes Center.

Chiropractori Chiromedica Health & Wellness Center 

Oamenii care fac diferența

Oamenii care fac diferența, în acest caz, sunt cei trei chiropractori ai centrului Chiromedica. Molnar Mihaly, Petru Mureșan și Răzvan Gherman sunt specialiștii care pe lângă pregătirea profesională temeinică sunt înzestrați și cu abilități excelente de comunicare ceea ce îi face prezențe joviale și calde, un aspect deloc de neglijat atunci când ne confruntăm cu o durere sau venim pentru tratamentul unei afecțiuni.

Chiropractori Chiromedica Health & Wellness Center
Petru Mureșan, Chiromedica Health & Wellness Center

Mihaly, Petru și Răzvan sunt absolvenți ai Universitatii Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca specializarea kinetoterapie și motricitate specială și, respectiv, Kinetoterapie în afecțiunile aparatului locomotor. In plus, acestia au cursuri de specializare si pregatire in chiropractica efectuate pe teritoriul Uniunii Europene.Ceea ce trebuie amintit este faptul ca acestia merg anual la cursuri de pregatire continua, desfasurate pe teritoriul european, pentru a fi la curent cu noutatile din acest domeniu. În calitate de specialiști chiropractori, acestia elaboreaza un plan de prevenire si tratare a afecțiunilor și a problemelor de sănătate, corectează nealinierile și consiliază orice pacient oferindu-i sfaturi utile în ceea ce privește dieta, alimentația si stilul de viață. Astfel, diagnosticul și tratamentul va fi o activitate mai plăcută decât cea tradițională, din clinicile medicale.

Chiropractori Chiromedica Health & Wellness Center I
Mihály Molnár, Chiromedica Health & Wellness Center

Ceea ce mai demonstrează cei trei chiropractori de la acest centru este faptul că tratamentul afecțiunii si combaterea durerii nu trebuie asociate cu medicamentele și spitalizarea. Există variate metode non-invazive care au rezultate identice cu tratamentele tradiționale, iar chiropractica oferă tocmai acel tip de tratament menit să combată și să elimine cauza durerilor și a disfuncțiilor din organism.

Chiropractori Chiromedica Health & Wellness Center
Răzvan Gherman, Chiromedica Health & Wellness Center
Contact Chiromedica Health & Wellness Center:

Adresă: Str. Oltului, Nr. 47, Cluj-Napoca
Telefon:  0771 024 163; 0770 296 601
Program: 

Luni – Miercuri – Joi: 12:00 – 20:00
Marți – Vineri: 10:00 – 18:00

Facebook
Website