Cum poate fi tratată hernia de disc fără operație? | Chiromedica Health & Wellness Center

de | | 2 Minute

Cum poate fi tratată hernia de disc fără operație? | Chiromedica Health & Wellness Center

Ritmul și contextul lumii contemporane ne-a modificat multe aspecte ale vieții. Ne petrecem mult timp în fața calculatorului, pe scaun, fără a respecta pauzele, iar acest fapt ne afectează în timp organismul. Cea mai întâlnită afecțiune dezvoltată pe fondul regimului sedentar de viață este hernia de disc.

În căutarea unor soluții alternative

Medicina modernă oferă multe soluții pentru tratarea unor afecțiuni care, până nu demult, păreau imposibil de tratat. Una din cele mai inovatoare și mai eficiente soluții în combaterea herniei de disc o oferă chiropractica. În Cluj-Napoca există un singur centru medical care pune la dispoziție acest tip de tratament alternativ – Chiromedica Health and Wellness Center.

Ce presupune tratamentul herniei de disc la Chiromedica Health and Wellness Center?

Ca orice examinare medicală, ședințele de chiropractică încep cu o investigație a coloanei vertebrale, care va fi analizată prin palpare. De asemenea, se va recurge și la efectuarea unor analize pentru a elimina alte cauze care ar putea să afecteze tratamentul chiropractic.

Hernia de disc

După această etapă de investigare amănunțită, chiropractorul va începe tratamentul prin aplicarea unei forțe minime asupra mușchilor, determinând așezarea osului deplasat în poziția anatomică corectă. După această etapă, chiropractorul va continua aplicarea tehnicii pentru a întări grupele de mușchi de pe un anumit segment vertebral astfel încât poziția osului să se consolideze și să nu mai afecteze starea noastră de sănătate. Este important de știut faptul că acest remediu al medicinei alternative oferă rezultate în timp.

Sănătatea coloanei vertebrale

În pofida faptului că avem o viață tot mai agitată și avem tendința să alunecăm cu ușurință spre compartamente și obiceiuri nocive, este important mereu să ne amintim de igiena organismului nostru. De asemenea, este important să ne protejăm și să încercăm zilnic să ne îmbunătățim conduita, ca să ne bucurăm de fiecare moment al vieții noastre.

Contact Chiromedica Health & Wellness Center:

Adresă: Str. Oltului, Nr. 47, Cluj-Napoca

Telefon:  0771 024 163; 0770 296 601

Program: 

Luni – Miercuri – Joi: 12:00 – 20:00

Marți – Vineri: 10:00 – 18:00

Facebook

Website