O săptămână nouă, evenimente noi la Cluj!

de | | 2 Minute

O săptămână nouă, evenimente noi la Cluj!

După cum am spus: o săptămână nouă, evenimente noi la Cluj !

Miercuri, 25 ianuarie, de la ora 18:00, în biblioteca clinicii Medicala II din orașul nostru drag se dezbate tema maternitate și medicină în epoca contemporană, în cadrul Atelierului de filosofie și antropologie medicală. În cadrul acestuia se vor aborda aspecte legate de conflictele și paradoxurile întâlnite la nivelul temei propuse. Invitata acestei ediții este doamna dr. Adriana Teodorescu.

Spre finalul săptămânii vă recomandăm un atelier de machetare pentru cei mici. Joi, de la ora 16:30, prichindeii își vor putea construi și decora căsuța visurilor, perfectă pentru o joacă pe cinste. De la ora 18:30, Opera Maghiară din Cluj găzduiește spectacolul Bathory Erzsebet, punând în scenă povestea impresionantă a contesei Erzsebet Bathory. El Toro Steakhouse vă invită la o seară tematică delicioasă, în cadrul căreia vă propune trei preparate speciale, însoțite de vinuri alese din crama Corcova.

Opera Bathory Erzsebet | Evenimente în Cluj | Cluj.com

Seara de vineri o dedicăm unei petreceri pe cinste! De la ora 22:00, e Ladies Nights în After Eight 😉

Sâmbătă mergem la teatru! Teatrul Maghiar din Cluj vă așteaptă la spectacolul Fii bun până la moarte, o piesă ce spune celebra poveste a lui Misi Nyilas.

Duminică, 29 ianuarie 2017, de la ora 18:00, va avea loc o nouă reprezentație a concertului extraordinar de Anul Nou, susținut de artiștii Operei Maghiare. Dacă nu ați ajuns la primele reprezentații, vă recomandăm să o faceți acum!

În perioada 26-29 ianuarie, Expo Transilvania va fi gazda târgului de nunți Salonul Mireselor, ediția 2017. Miri și mirese ai acestui an, sunteți așteptați să descoperiți tot ce aveți nevoie pentru o nuntă de vis!

Salonul Mireselor 2017 | Evenimente în Cluj | Cluj.com

Vă dorim o săptămână călduroasă și plină de momente fericite!

Evenimente recomandate Cluj.com
Pentru a vizualiza întreaga listă de evenimente, click aici. 
Fotografie reprezentativă: Zoly Zelenyak