Noutăți de la Delissima Pizzeria

de | | 3 Minute

Noutăți de la Delissima Pizzeria: Site nou, relansarea serviciului delivery și meniu nou special

Restaurantul Delissima Pizzeria își va lansa curând noul site care este complet, artistic, dar și educativ. Rolul său educativ va consta în faptul că vă va învăța cum să vă alegeți vinul în funcție de preferințele dumneavoastră așa încât felurile de mâncare, pizza, desert și băuturi să vi se potrivească cât mai bine.

Noutăți de la Delissima Pizzeria: Site nou, relansarea serviciului delivery și meniu nou special

Odată cu noul site se va relansa servicul de delivery. Așa cum am menționat și pe pagina de facebook „Ne-ați convins și ne-am lăsat convinși”. După nenumărate solicitări și cereri, venite atât prin telefon sau pe pagina de Facebook, cât și prin mail, ne-am hotărât să demarăm procedura de a redeschide serviciul de livrări, cu multe îmbunătățiri, cu posibilitatea de a avea parte de calitatea Delissima Pizzeria la sediu, locația sau locuința clienților.

De asemenea, am luat în considerare cerințele repetate din partea oaspeților noștri de a micșora timpul de prelucrare și procesare a comenzilor în restaurant. Așa că de curând am implementat cu ajutorul dispozitivelor apple (Ipod si Ipad) și a unor soft-uri de ultimă generație, noul sistem prin care preluăm comenzile direct la masa clientului și după câteva zile de utilizare putem spune cu încredere că timpii de așteptare s-au înjumătățit. Mulțumim pentru sugestii clienților noștri, cu ajutorul cărora devenim tot mai buni.

Dacă tot vorbim de sugestii și recomandări din partea oaspeților noștri, deși abia am împlinit 6 luni, am hotărât să fim receptivi la vocea pieței și din această cauză și meniul nostru va avea parte de un upgrade și de o reîmprospătare seminifcativa ca urmare a feedback-ului primit.

Chiar dacă suntem deschiși de puțin timp, suntem într-o continuă dezvoltare, încercând să răspundem solicitărilor clienților. Dorința noastră este să facem clienții fericiți, să înțelegem care sunt dorințele și nevoile lor, iar prin produsele și serviciile de calitate, dar și atmosfera creată să le depășim cu mult așteptările.

Astfel în meniul Delissima Pizzeria vom introduce cinci salate noi și mai multe pizza inedite specifice restaurantului. De asemenea, vom avea o gamă mai largă de deserturi printre care și vestitul creme brulle ce va fi flambat la masă.

Preocuparea barmanilor va rămâne în continuare să combine cele mai bune ingrediente cu rețetele cele mai gustoase și de aceea dorim să prezentăm și un nou meniu de vinuri ce acoperă marea parte a gusturilor și pretențiilor consumatorilor de vin: vinuri de renume premiate mondial din toate zonele viticole din România, vinuri internaționale din locații atât clasice cât și exotice, precum și șase tipuri de vin la pahar cum nu credem că veți mai găsi în alt local din Transilvania.

Cu toate acestea, vedeta noului meniu va fi Lasagna, după o rețetă adusă de colegul nostru bucătar din Italia, Maurizzio, o rețetă moștenită de la bunica lui cu o vechime de cel puțin de 100 de ani. Singura problemă cu această Lasagna este că poate crea dependență. Vă așteptăm cu drag să o încercați!

Dacă aveți idei și doriți să vă aduceți aportul la stabilirea variantei finale privind meniul și noul site ce va fi lansat cât de curând, le puteți trimite pe adresa de mail [email protected]. După cum puteți vedea ideile pe care le considerăm valoroase chiar le luăm în serios și încercăm să le implementăm în cel mai scurt timp.

Așteptăm cu drag sugestiile și propunerile dumneavoastră!

Cu drag, Echipa Delissima Pizzeria

Noutăți de la Delissima Pizzeria: Site nou, relansarea serviciului delivery și meniu nou special

Contact:

Tel: 0742222727
Site web
Facebook