Un nou stand Maurer Panoramic – inaugurat la Iulius Mall Cluj

de | | 3 Minute

Un nou stand Maurer Panoramic la Iulius Mall Cluj

La parterul Iulius Mall a fost inaugurat noul stand Maurer Panoramic dedicat unui nou proiect imobiliar din Cluj. Din 8 Martie, puteți afla mai multe detalii despre cele mai râvnite apartamente din centrul Clujului, chiar în timp ce vă aflați la shopping.
Și, pentru că acesta a fost deschis chiar în 8 Martie, de Ziua Femeii, doamnele și domnișoarele care au trecut pe la stand au avut parte de câte o mică surpriză.

stand maurer panoramic

Cum funcționează?

Camelia și Monica vă stau la dispoziție cu cele mai proaspete informații. Programul este de luni până joi, între orele 10:00 și 22:00, vinerea între orele 10:00 și 16:00, iar duminica între orele 10:00 și 22:00. Poate nu ajungeți la mall să vedeți noul stand Maurer Panoramic. Atunci puteți merge la biroul din Piața Abator strada Lalelelor, numărul 14, chiar vis-a-vis de șantierul proiectului.

stand maurer panoramic

Unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din țară

Proiectul Maurer Panoramic este dezvoltat de Maurer Imobiliare, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din țară. Maurer Imobiliare este prezent în 5 orașe și are o experiență de 13 ani în domeniu. Maurer Panoramic va o fi clădire spectaculoasă, cu fațadă ventilată, finisaje din sticlă și elemente decorative iluminate.  Astfel, devine una dintre cele mai înalte și impresionante construcții din Cluj-Napoca. Prin urmare, va schimba fața orașului și va deveni un punct de reper pentru zona centrală.

Cum arată proiectul Maurer Panoramic?

stand maurer panoramic

Apartamentele și birourile din clădirea Maurer Panoramic vor beneficia de finisaje de lux. Sunt concepute în conformitate cu cele mai înalte standarde pentru calitate, ceea ce oferă stabilitate financiară și recuperarea rapidă a investiției. Acestea sunt dotate inclusiv cu un sistem pentru locuințe inteligente. Prin acestea, proprietarii vor putea controla tehnologia din apartament cu telefonul, laptopul sau tableta. Ce vor putea monitoriza prin acestea? Iluminatul, temperatura și consumul de energie. Sistemul poate fi extins cu funcții inteligente pentru siguranță, confort și divertisment. În plus, locatarii vor avea parte de o panoramă magnifică asupra orașului.

stand maurer panoramic

Sunteți așteptați cu drag la standul Maurer Panoramic din Iulius Mall, ca să aflați mai multe detalii despre acest proiect, dar și despre finisaje, modalități de finanțare și alte facilități. Aici puteți vedea inclusiv o machetă a clădirii Maurer Panoramic, cu ajutorul căreia puteți identifica poziționarea exactă a apartamentelor care v-au atras atenția.

stand maurer panoramic