Ne-am dat întâlnire cu trei ,,B” pe cea mai efervescentă stradă din Cluj

de | | 3 Minute

Ne-am dat întâlnire cu trei ,,B” pe cea mai efervescentă stradă din Cluj

Mâncarea savuroasă și băutura bună reprezintă o garanție a plăcerii.
Cu o origine ce coboară până în secolul XIX, având o istorie ce se leagă intim de imigranții germani, burgerii sunt astăzi cel mai popular fel de mâncare la nivel mondial, fiind unul din cei mai reprezentativi indicatori ai culturii populare americane. Aceștia nu doar că definesc un stil de viață, ci și o cultură cu care ne identificăm tot mai mult.

Burgerul la Cluj 

În Cluj există câteva localuri specializate în servirea acestui preparat – toate încercând să reproducă mai mult sau mai puțin fidel conceptul original. Deși burgerul este un preparat relativ nou în meniurile restaurantelor din oraș, intensitatea cu care acest fel de mâncare se infiltrează în tabieturile noastre culinare reprezintă o mărturie a dorinței de a ieși din tiparele tradiționale, de a încerca alte culturi prin gusturi, arome și combinații deosebite, fiind o dovadă a libertății și a dorinței de cunoaștere a unor noi istorii.

Ne-am dat întâlnire cu trei ,,B” pe cea mai efervescentă stradă din Cluj

Cei trei ,,B” 

Deschis pentru business și plăcere – concept inedit și provocator – Blend, Brews and Bites este cel mai nou local situat pe cea mai efervescentă stradă din Cluj – Piezișa, nr. 8.
Unicitatea acestui local este dată de trei specialități – berea, burgerii și bagels. Cei trei ,,B” sunt  ultramoderni și nonconformiști, reprezentând nu doar un concept original prin conținut, servire și experiența pe care o propune, ci și o imbinare reușită între două culturi și stiluri de viață – românesc și american.

De ce Blend, Brews and Bites este o experiență unică în oraș?

Berăria Blend, Brews and Bites ne propune spre servire peste 70 de feluri de bere. Unicitatea acestei berării este dată nu de numărul impresionat de beri, ci de gustul și conceptul în sine.
Conceptul localului este definit de interpretarea modernă a spațiului unei berării clasice și se adresează tuturor celor care caută plăcerea în savoarea mâncării, gustul unei băuturi de calitate și a companiilor extraordinare.

Berea artizanală 100% românească, produsă în serii limitate, cu accent pe gust oferă cunoscătorilor posibilități nelimitate de servire și un infinit circuit de gusturi. Localul aduce șase tipuri de bere servite la draft, două dintre aceastea fiind artizanale. De asemenea, oferte de băuturi clasice nu lipsesc din meniu. Pot fi degustate o varietate mare de cocktail-uri, cele mai selecte sortimente de vinuri, și clasicele băuturi de cafea și ceai de la branduri de top.

Ne-am dat întâlnire cu trei ,,B” pe cea mai efervescentă stradă din Cluj

Burgerii Blend, Brews and Bites dau tonalitatea acestui local. Cele 7 specialități de burgeri prezente în meniu sunt irepetabile prin gust, combinația ingredientelor și sunt unice. Chiflele și toate celelalte ingrediente se prepară aici, după rețetă proprie. Carnea de vită este de producție autohtonă și este adusă de la producători locali renumiți. Aceste elemente vin să îmbogățească ideea localului cu interpretări inedite a preparatelor clasice.

Ne-am dat întâlnire cu trei ,,B” pe cea mai efervescentă stradă din Cluj

Noutatea de pe strada Piezișa, Nr.8

Bagel este al treilea ,,B” din seria propusă de localul de pe Piezișa, nr.8. Dacă berea și burgerii pot fi găsite în multe localuri din oraș, bagels este un preparat absolut rarissim. Noutatea pe care Blend, Brews and Bites ne-o servește deja de două săptămâni se integrează perfect în ceea ce definește stilul acestui local. Calitatea și savoarea preparatului de origine poloneză vine să completeze varietatea de gusturi, arome și specialități care pot fi încercate în acest local.

Ne-am dat întâlnire cu trei ,,B” pe cea mai efervescentă stradă din Cluj

Dacă sunteți în căutarea celor mai reușite combinații culinare și a unor băuturi fine, moderne și originale, Blend, Brews and Bites este pregătit să vă întâmpine!

Contact:

Adresă: Strada Piezișa, Nr. 8, Cluj-Napoca

Telefon: +40 742 148 655

Facebook