Meniu nou de sezon lansat în restaurantul Marco Polo, la DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza

de | | 2 Minute

Meniu nou de sezon lansat în restaurantul Marco Polo, la DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza

 

DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza lansează un nou meniu special pentru sezonul primăvară-vară cu preparate internaționale, pregătite din ingrediente locale. Bucătarul șef Felician Mureșan a conceput un meniu echilibrat, interesant, cu preparate îndrăgite de gurmanzi și a căutat să colaboreze cu producători locali, acolo unde a fost posibil, pentru a achiziționa produse proaspete și de cea mai bună calitate.

„Am creat un meniu cu specific internațional dar unde regăsim si câteva preparate din frumoasa noastră bucătărie tradițională, de care să se bucure atât clienții români dar și cei străini, care sunt fascinați de mâncarea noastră românească. O altă nountate este că, de anul acesta, colaborăm mai mult cu producătorii locali, deoarece consider că produsele lor aduc un plus de valoare preparatelor mele. Având în vedere că piața producătorilor locali este din ce în ce mai mare, fapt care mă bucură mult, mi-a fost ușor să găsesc furnizori și vreau să continui să caut cât mai mulți. În momentul de față avem colaborări cu producatori locali de legume, de păstrăv și urmează să încheiem colaborări cu producători locali de fructe. Este un parteneriat cu beneficii de ambele părți deoarece producătorii locali au și ei nevoie să își promoveze calitatea produselor și noi ne bucurăm să putem face asta.” a spus Felician Mureșan, executive chef la DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza.

Noul meniu este disponibil în Syndicate Summer Edition, un spațiu special amenajat la etajul 6, unde sunt combinate cele două concepte de Food & Beverage ale hotelului: mâncarea din restaurantul Marco Polo și băuturile signature ale Syndicate Bar & Lounge. Syndicate Summer Edition este deschis atât pentru oaspeții cazați în hotel cât și pentru oaspeții din exterior.

meniu nou Marco Polo

DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza mai oferă, pe lângă serviciile de cazare, bar și restaurant, și facilități de marcă, inclusiv acces la centrul de afaceri, precum și un centru de wellness cu sală de fitness și servicii de masaj disponibile.

Hotelul este situat convenabil chiar în centrul orașului, la câțiva pași de Parcul Central și ușor accesibil cu mașina sau cu transportul public.

DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza participă la Hilton Honors®, programul de fidelizare a oaspeților, premiat pentru cele 18 mărci de clasă mondială ale Hilton. Membrii Hilton Honors, care fac rezervări direct prin canalele Hilton preferate, au acces instantaneu la beneficii, incluzând un mod de plată flexibil care permite membrilor să aleagă aproape orice combinație de Puncte și bani pentru a rezerva un sejur, o reducere exclusivă pentru membri care nu poate fi găsită nicăieri altundeva și WiFi standard gratuit. Membrii au, de asemenea, acces la tehnologia contactless exclusiv prin intermediul aplicației mobile Hilton Honors, lider în industrie, unde membrii Hilton Honors pot face check-in, alege camera și pot accesa camera folosind cheia digitală.

Pentru mai multe informații sau pentru a face rezervări, vă rugăm să vizitați DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza sau să sunați la +40 0264 450 101.

Mai multe detalii despre DoubleTree by Hilton » newsroom.hilton.com


Comunicat de presă