Maxim’s Whisky Cafe Bar: Răcorește-ți vara cu noi!

de | | 2 Minute

Maxim’s Whisky Cafe Bar: Răcorește-ți vara cu noi!

Unde anume poți să savurezi o bere rece și să comentezi cel mai bine fazele tari de la Campionatul European de fotbal? Unde poți să te ascunzi de căldura verii cu prietenele la un fresh sau înghețată și să fii totuși în centrul orașului? Maxim’s Whisky Cafe Bar te invită pe terasa laterală de la parterul complexului comercial Central, unde ai parte de o servire primitoare.

La orele zilei, când temperaturile sunt ridicate, poți să te adăpostești pe terasă și să te răcorești cu limonade sănătoase, toate fiind făcute din fructe naturale sau cu fresh-uri din cele mai diverse. După masă, orele 6:00-9:00 pm, te așteaptă ofertele speciale „happy hour”, unde poți să alegi în funcție de preferințe: bere la halba 3 lei, vin alb/roșu la carafa 9 lei/500ml sau whisky-ul casei 6 lei/40ml.

Dacă ești microbist „înrăit” și meciurile de fotbal te țin prins ore întregi fără să apuci să servești masa, terasa noastră îți vine în ajutor cu pizza delicioasă. Iar berea de calitate, golul, dar mai ales victoria echipei favorite te vor umple negreșit de bucurie.

Totodată, Maxim’s Whisky Cafe Bar nu se dezice de băuturile rafinate, precum whisky-ul. Avem aproape 70 de tipuri de whisky, iar daca ești curios să consumi un anume sortiment, fii sigur că la noi îl vei găsi. În compania prietenilor și cu un pahar de whisky de cea mai bună calitate vei petrece o seară de vară minunată.

Maxim’s Whisky Cafe Bar: Răcorește-ți vara cu noi!

Terasa este ușor de reperat deoarece se află pe cea mai veche stradă a Clujului, Ferdinand, o stradă foarte „umblată” încă de pe vremuri, când existau primele hanuri, unde poposeau străinii aflați în vizită la Cluj. De pe terasă, unde savurezi în tihnă o înghețată sau o prăjitură iei pulsul orașului:oameni grăbiți, mașini la semafor, un oraș care în fiecare zi se dezvoltă.

Într-un spațiu mai retras, la etajul 1 al complexului comercial Central, se află Maxim’s Whisky Cafe Bar. În această perioadă, Maxim’s Whisky Cafe Bar organizează pentru cei interesați (persoane fizice, firme, corporații) evenimente private cu muzică live, Dj și tot ce este necesar pentru a crea o atmosferă propice unor momente cu totul speciale. O petrecere reușită ține și de localul în care aceasta se desfășoară, iar la Maxim’s Whisky Cafe Bar succesul petrecerii e garantat!