Experiența unei mașini premium printr-un program de rent a car avantajos – Bavaria Mobility

de | | 4 Minute

Experiența unei mașini premium printr-un program de rent a car avantajos – Bavaria Mobility

Că tot vorbim de experiențe, acum avem ocazia să descoperim Clujul, nu doar la pas, ci și în condiții de confort prin mașini premium. Indiferent că ne referim la explorări urbane, la necesitatea de transport rapidă și confortabilă, la o formă de relaxare sau, de ce nu, o modalitate modernă de a te plimba, există un program care poate  facilita deplasările urbane: Bavaria Mobility.

Închiriază și testează cel mai nou model de BMW

Ne-am obișnuit cu ideea că serviciile de rent a car reprezintă o opțiune avantajoasă de mobilitate, fie când ești turist, fie și atunci când ai nevoie de modalitate rapidă și confortabilă de transport chiar și în propriul oraș. Desigur, acestea pot surveni în cazul unor evenimente speciale, ocazii deosebite ce implică o anumită conduită.

masini premium

De aceea, pentru a te bucura de mașini premium, poți apela la Bavaria Mobility. Un program de rent a car dezvoltat în exclusivitate cu unul dintre cele mai apreciate branduri de autoturisme, BMW. Prin acesta, Bavaria Mobility oferă spre închiriere cele mai noi modele de mașini.

În cazul evenimentelor mai sofisticate, o mașină frumoasă, de calitate premium cu siguranță este de impact. Bavaria Mobility pune la dispoziție o gamă diversă de modele, astfel încât să se adreseze unor categorii cât mai mari de clienți.

masini premium

Mai mult decât o opțiune de transport

Iubitor de tehnologie și inovație? Atunci bucură-te de o experiență autentică. Mașinile marca BMW impresionează prin conform și calitate, dar și prin tehnologia implementată. Astfel, prin programul BMW.Rent te poți bucura de avantajele oferite de fiecare autoturism în parte. Mașinile pot fi închiriate pe termen scurt sau lung, în funcție de necesitate. Executive Mobility este programul prin care se adresează închirierii pe perioade lungi de timp. Prin acesta, ai ocazia să testezi mai multe modele de mașini pe toată perioada contractuală.

bavaria mobility

Experiență la Doi Pași de Cluj printr-o mini vacanță de weekend

Mari iubitori de explorări cum suntem, ne bucurăm de fiecare dată când ni se înfățișează o oportunitate de a pleca la drum. Iar pentru că de multe ori, locurile necunoscute pe care le descoperim pe lângă Cluj sunt greu accesibile, o opțiune fiabilă de transport ne este oferită de BMW.Rent. Mai exact, prin modelele SUV: ușor de condus, confortabil de călătorit și simplu de manevrat pe terenurile accidentate.

bavaria mobility

Weekendurile pot fi adevărate momente de respiro atunci când te bucuri de experiența conducerii unui automobil de clasă superioară, alături de confortul oferit de acesta, odată cu vizita în sine a locului dorit. Iar pentru a face din fiecare weekend un prilej de petrecere a timpului liber într-un mod cât mai relaxant, Bavaria Mobility propune o ofertă de weekend prelungit (de vineri pana luni) prin care te poți bucura de prețuri avantajoase.

Cunoaște tehnologia modernă din domeniul transportului

Avantajele programului Bavaria Mobility sunt reprezentate de posibilitatea de cunoaștere. Familiarizarea cu mașinile propuse de cunoscutul brand aduce noi perspective asupra mobilității contemporane. Odată cu închirierea unei mașini ai posibilitatea de a beneficia de noile tehnologii din domeniu. Fiecare dotare este minuțios corelată, într-un mod armonios cu fiecare model în parte. Echilibrul tehnic, alături de cel estetic și funcțional este actul de identitate al calității premium propuse de BMW.

masini premium

Poți opta pentru mașini pe diesel și electrice, cu cutie automată. Diversitatea modelelor din flotă coincide cu o gamă largă de nevoi: mașini mari sau mici, sport sau elegante. Astfel, se  permite o utilitate amplă, pe segmente specifice: evenimente, deplasări de afaceri, ieșiri din rutină, plimbări urbane, transport pe distanțe scurte pentru o escapadă de weekend sau deplasări pe distanțe mari.

De ce ne referim la o experiență?

Experiența ne-o creăm fiecare în parte în funcție de modul în care decidem să ne bucurăm de lucrurile din jurul nostru. Însă, există anumite fapte care în sine reprezintă o experiență. A te bucura de o mașină de clasă premium nu ține doar de utilitatea ei, cât de ceea ce îți oferă.

În primul rând, accesul la cunoaștere. Noile modele de mașini îți permit explorarea noilor tehnologii, a modernității și a științei care, reușește prin mecanisme aparent banele să creeze legături foarte bine conectate între ele, astfel încât să ne creeze nouă confortul dorit. Totul sub egida unui design impresionant, alături de materiale de cea mai bună calitate.

În al doilea rând, experiența este dată de momentul în sine. Adică, dacă alegi să te deplasezi cu un autoturism marca BMW în cadrul unui eveniment special, atunci, pe lângă confortului oferit de autoturism i se adaugă partea emoțională. Astfel, prin lucruri deosebite ne conectăm cu experiențe unice, memorabile.

bavaria mobility

Bavaria Mobility se adresează unui public larg. Punem accentul pe ceea ce înseamnă oportunități și dorim să ne bucurăm de ele. Așa creem experiențe, care, peste ani, vor fi mai mult decât simple amintiri.

www.BMW.RENT