5/5 din 2 reviews
Bavaria Mobility BMW Rent

Bavaria Mobility – BMW.rent – un nou concept de premium rent a car

Serviciile de rent a car se desfășoară acum sub o formă inedită, modernă. Bavaria Mobility a adaptat conceptul de rent a car într-o formă originală. Criteriul de dezvoltare al noilor servicii se specializează pe o nișă aparte, astfel încât calitatea premium a serviciilor de rent a car să devină un promotoriu pentru dezvoltarea acestui segment. Soluția flexibilă de mobilitate se adresează nevoilor specifice ale utilizatorilor de mașini de lux.

Bavaria Mobility – un program dinamic pentru închirierea unei clase superioare de mașini

Bavaria Mobility și-a dezvoltat propriul sistem de închirieri mașini , dictat de amplificarea tot mai mare a serviciilor de rent a car. Pentru a facilita accesul la noile modele de autoturisme marca BMW, a apărut conceptul premium de oferire a serviciilor de rent a car.

Programul BMW Rent oferă posibilitatea de a închiria orice autoturism din flota modelelor celor mai recente de pe piață, pe o perioadă de timp scurtă sau până la 3 ani. Acest program oferă nu doar o oportunitate de familiarizare cu mașinile de ultimă de generație marca BMW, însă și o opțiune premium de mobilitate, confortabilă și de calitate superioară pentru a asigura petrecerea timpului în trafic la o calitate superioară. Indiferent de locul de destinație sau de motivația clientului, Bavaria Mobility reprezintă o alternativă cost-avantajoasă.

Bavaria Mobility BMW Rent

De ce să închiriezi de la Bavaria Mobility?

Fiind o gamă de lux, marca BMW îndeplinește o serie de cerințe și oferă un grad de confort sporit. Astfel, avantajele serviciului de închiriere mașini direct de la dealer reprezintă garanția certificării calității. Dotările autoturismelor se încadrează în clasa premium. În acest sens, confortul și siguranța sunt garantate de performanța noilor tehnologii. Spațiile din mașini sunt vaste, ceea ce permite destinderea pasagerilor, dar în același timp reprezintă și loc util pentru depozitarea bagajelor.

Serviciile de rent a car Bavaria Mobility oferă asistență pe toată perioada deținerii autovehiculului. Cazurile de avariere sau accidente se soluționează rapid. Sistemul de Asistență Mobilă funcționează non stop, astfel încât situațiile excepționale pot și gestionate eficient, în cel mai scurt timp posibil.

Intră în posesia propriei mașini pe o perioadă de timp îndelungată, cu programul Executive Mobility

Programul Executive Mobility creat de Bavaria Mobility vine ca răspuns la necesitatea multora de a deține propriul autoturism marca BMW pe o perioadă de timp îndelungată, model de ultima generație, achitată în rate fixe. Astfel că poți să testezi experiența conducerii unei mașini premium marca BMW pentru o perioadă de timp mai lungă, ceea ce îți permite o cunoaștere detaliată acestora.

Bavaria Mobility BMW Rent

De ce să alegi programul Executive Mobility?

De fiecare dată căutăm să alegem cele mai bune opțiuni în alegerile pe care le facem. Astfel, ne orientăm spre raportul calitate-preț ca fiind un criteriu de bază, după care ne axăm spre îndeplinirea anumitor preferințe. Tocmai de aceea, economisirea resurselor legate de energie este vitală. În cazul transportului, serviciile de calitate premium sunt cele mai dorite. Prin urmare, existența acestui program propus de Bavaria Mobility aduce cele mai bune opțiuni de mobilitate.

Executive Mobility se adresează persoanelor care doresc să închirieze o mașină pentru o perioadă de timp cuprinsă între 30 zile și 36 luni. Pe durata acesteia, condițiile contractuale pot fi readaptate la nevoile clientului. Mai mult, mașina poate fi schimbată cu un model mai nou, sau cu una de sezon. În acest mod te poți bucura de o experiență complexă în ceea ce privește testarea mașinilor BMW. De asemenea, mașinile vin la pachet cu toate dotările incluse, astfel încât tu economisești timp, fără a te preocupa de întreținerea automobilului.

Date de contact

Mail: [email protected] | Telefon: 0730 333 707
Website | Facebook | Instagram | BMW Rent

 

 

 

 

 

Bavaria Mobility BMW Rent

Informatii de contact

Numele locatiei: Bavaria Mobility – BMW.Rent – un nou concept de premium rent a car
Contact: E-mail Website Facebook
Telefon: 0730 333 707
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (2 voturi)
Rating5
5
Marian Razvan
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie