Masaj anticelulitic la Shape Xpress

de | | 2 Minute

Masaj anticelulitic la Shape Xpress

 

 

Celulita este cel mai mare dusman al fetelor. Aceasta modificare a pielii, adesea descrisa ca o “coaja de portocala” apare sub forma de pernute de grasime pe coapse, fese si abdomen. Cauzele aparitiei celulitei nu sunt perfect definite, insa pentru aparitia sa putem da vina pe: problemele hormonale, probleme ale tesuturilor conjunctive, procese inflamatorii, comportament alimentar national, sedentarism.

Cum putem scapa de ea? In primul rand trebuie sa devenim mai ordonate si nu ma refer la curatenia din casa, ci mai ordonate in ceea ce priveste stilul nostru de viata.

Un stil de viata sanatos incepe cu o alimentatie sanatoasa, o dieta calorica-limitata pentru a ajuta la reducerea unora dintre grasimi si practicarea in mod regulat a unui sport tocmai pentru a evita sedentarismul.

Este recomandat sa consumati fructe proaspete, salate verzi, legume crude, cereale, toate cât mai puţin prelucrate termic, beti multa apă şi lichide cum ar fi supele de zarzavat sau de peşte, sucuri naturale. Evitati pe cat posibil grăsimile şi proteinele animale, prăjelile, mezelurile, grătare, micii şi cârnaţii.

Masajul anticelulitic este una dintre cele mai eficiente metode de a trata celulita. Masajul consta in manevre cu efect in profunime: frictiune, framantat si trateaza toate straturile de piele afectate. Actiunea directa asupra straturilor superficiale ale corpului stimuleaza supletea si elasticitatea pielii şi a tesuturilor subcutanate si activeaza circulaţia sangelui.

Fie ca vrei sa te relaxezi sau sa scapi de pernutele de grasime, la Shape Xpress te bucuri de sedinte de masaj care te elibereaza de stresul cotidian, te ajuta sa slabesti, sa te tonifiezi si sa iti recapeti pofta de viata.

Relaxante, terapeutice sau reflexogene, masajele Shape Xpress sunt realizate de profesionisti in domeniu, care te vor consilia cu privire la nevoile corpului tau, pentru a gasi masajul ce raspunde perfect dorintelor tale.

Contact
Andresa: Str. Heltai Gaspar nr. 21, Cartier Gheorgheni, Cluj-Napoca
Telefon: 0751 021 204
E-mail: [email protected]
Website: www.sxp.ro
Facebook: facebook.com/shapexpresscluj