Mâncare delicioasă, vinuri de calitate și muzică live la Livada

de | | 2 Minute

 

Mâncare delicioasă, vinuri de calitate și muzică live la Livada

Cu vremea capricioasă și culorile boeme împânzite prin oraș care te fac să cauți refugii confortabile, restaurantul Livada te îmbie cu preparate culinare delicioase, vinuri de calitate și seri cu muzică live ce te vor scoate din rutină.

Toamna, la Livada, se numără bunătățile din farfurie, am zice noi, astfel că îți facem câteva recomandări care ne-au atras atenția. Îți place mozzarella? Poți încerca Mozzarella Burrata cu cremă de cartofi dulci și salată de microplante.

muzică live la Livada octombrie 2017 (3)

O altă delicatesă de testat ar fi Somonul cu cartofi în sos acrișor de parmezan cu spanac și muguri de pin.

muzică live la Livada octombrie 2017 (3)

Pe cât sună de inedit, pe atât e de gustos! Iar pentru că meniul abundă în deserturi, îți recomandăm să încerci clasicul tiramisu, un cremeș sau ceva mai aparte: lapte de pasăre. Ca veste bună: din octombrie, între orele 09:00-12:00, la Livada poți servi micul dejun.

muzică live la Livada octombrie 2017 (3)

Restaurantul este renumit în rândul celor care-i trec pragul pentru mâncarea delicioasă. Însă cei care aleg să ia masa aici știu că vor avea parte nu doar de o experiență culinară desăvârșită, ci și de o ambianță unică în Cluj-Napoca.

În fiecare seară de vineri, concertele live încântă publicul și dau ritm și armonie momentelor pe care le petreci aici. În luna octombrie, trupa Timeless, Soiree, Aminda, dar și artiști aflați la început de drum, vor susține concerte live la Livada.

Livada nu este doar a adulților, ci și a copiilor, astfel că activitățile destinate lor se vor desfășura săptămânal, cu voie bună și râsete zglobii.

Dacă preferi, totuși, confortul de acasă, avem vești bune: poți opta pentru Livada Home Delivery, pe www.delivery.restaurantlivada.ro !

Restaurant Livada Cluj

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook, Instagram.