Servicii de calitate pentru managementul complet al flotei tale auto

de | | 2 Minute

Managementul complet al flotei tale auto

SAS Grup este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de monitorizare flotă. Înființat în București în anul 2002, SAS Grup a crescut an de an prin profesionalismul și atenția deosebită față de client. În prezent, este primul producător din România de echipament tip gps auto și un expert în servicii de monitorizare pentru toată gama parcurilor auto: de la vehicule mici până la utilaje și bărci. Portofoliul de clienți și certificările câștigate pe parcursul acestor ani dovedesc calitatea serviciilor SAS Grup.

În 2018, la 16 ani după înființare SAS Grup a fost achiziționată de către AROBS Transilvania Software, una dintre cele mai mari companii de IT din România. Cei peste 21 de ani de experiență de afaceri ai companiei AROBS alături de expertiza de top SAS Grup, a propulsat compania la poziția de lider pe piața monitorizării GPS.

În prezent, beneficiile și calitatea serviciilor de localizare GPS sunt recunoscute atât la nivel național cât și la nivel internațional. Adaptarea serviciului în funcție de cerințele clientului, suportul 24/24 și 7/7 alături de oferirea de service și mentenanță pe întreg teritoriul României sunt doar câteva din avantajele clienților SAS Grup. Fiabilitatea soluțiilor deținute și prețul corect sunt cele care aduc un avantaj major pentru clienți. Compania oferă dispozitive GPS cu tehnologie de ultimă oră și una dintre cele mai rapide platforme de monitorizare de pe piață.

În cei peste 18 ani de pe piața managementului de flotă, SAS Grup a avut grijă ca atenția să fie întotdeauna concentrată pe relația cu clientul. De aceea, compania a căutat să își îmbunătățească an de an serviciile, în funcție de nevoile clienților. Mai mult de atât, politica proceselor desfășurate de companie urmărește consolidarea relației cu clientul. Astfel, SAS Grup oferă mai mult decât servicii de monitorizare, oferă un produs complet, în care clientul primește training și consultanță gratuită atât înainte de achiziție cât și după. Toate informațiile furnizate de client sunt trecute sub caracter confidențial și tratate cu cea mai mare seriozitate. Iar pentru cei care nu sunt convinși de profesionalismul serviciilor SAS Grup, compania oferă chiar și un program de încercare gratuită a serviciilor.

Ți-am trezit interesul? Contactează-ne acum pentru o ofertă personalizată.


Comunicat de presă

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în domeniu, urmărește rubrica specială SAS Grup – Alarma.ro