Toamna asta fă mai mult decât mișcare, fă Krav-Maga!

de | | 2 Minute

Toamna asta fă mai mult decât mișcare, fă Krav-Maga!

Vrei să faci mai multă mișcare, să te eliberezi de stres, dar în același timp să-ți fie de folos tot ceea ce înveți pe tatami? Școala Bukan de Krav Maga – Sony`s Dojo te așteaptă din 15 septembrie cu o nouă grupă pentru începători, la locația din Bună Ziua, Aleea Marin Preda, nr. 10-12, marți, joi și vineri de la ora 19:00 sau de la 20:30.

Echipa dinamică de la Sony`s Dojo te va ajuta să faci primii pași în lumea Krav-Maga-ului, arta marțială israeliană de autoapărare, o artă marțială, care necesită timp, muncă și dedicație! Cu Krav Maga nu te pregătești pentru o competiție în ring, ci deprinzi o paletă largă de tehnici de autoapărare. Nu înveți să te bați, ci mai degrabă să faci față unui conflict când se epuizează toate soluțiile pașnice și situația chiar o cere.

apucă-te de krav-maga cluj cursuri autoaparare (1)

Locuiești în zona centrală și dorești de multă vreme să îmbraci kimono-ul pentru a exersa pe tatami? Din 18 octombrie, Școala Bukan de Krav Maga – Sony`s Dojo deschide noi grupe de începători și pe Calea Moților, nr. 143-145 (în curtea interioară), tot marți, joi și vineri de la ora 17.30 sau de la ora 19.00. Grăbește-te să te înscrii! Te vei bucura de experiențe noi pe parcursul celor 21 de ore de antrenament pe lună. Vei afla despre tipurile și caracteristicile „atacurilor” pe care le poți întâlni în stradă și vei învăța cum să faci față conflictelor care pot apărea în diverse circumstanțe.

Antrenamentele de pe tatami îți vor oferi încredere în forțele proprii, te vor ajuta sa scapi de stres și te vor ajuta să-ți menții o condiție fizică excelentă. Cu Krav Maga vei dobândi forța și abilitatea de a ieși nevătămat din eventualele altercații. Înscrie-te la grupele de începători pentru a dobândi cunoștiințe noi și pentru a face parte din Școala Bukan de Krav Maga alături de cei mai iscusiți instructori clujeni de Krav Maga!