Lucruri pe care cazinourile online nu vor să le știi

de | | 5 Minute

Cazinourile locul ideal pentru distracție, știm cu toții asta. Ceea ce uneori uităm este faptul că în esență cazinourile sunt afaceri. Iar ca orice afacere, pentru a fi profitabilă, trebuie să se asigure că la finalul zilei încasările sunt mai mari decât cheltuielile. Așadar, având în prim plan distracție, este cazul să ai în vedere permanent și aspectele financiare de fiecare dată când te afli într-un cazino. Dacă vrei să-ți sporești șansele de câștig, vezi care sunt cele mai bune oferte și promoții casino online 2021.

Există totuși modalități de a reduce la minimum pierderile în jocurile de noroc, așa că îți recomandăm să citești mai departe pentru a descoperi cum să faci acest lucru.

1. Nu toate jocurile au aceleași șanse de câștig

Probabil ai auzit de un lucru numit marginea casei. Marginea casei este foarte importantă pentru a afla cât de probabil este să câștigi. Și, deși mai întotdeauna cazinoul câștigă, este bine să știi că unele jocuri ți oferă mai multe șanse de câștig decât altele.

Sloturile ar putea părea o modalitate ieftină și distractivă de a te bucura de jocurile de noroc, dar marginea casei pe acestea poate ajunge până la 10%.

Jocurile precum blackjack, poker și bingo sunt o opțiune mult mai bună, cu un avantaj al casei de aproximativ 3%. Și pentru a face un pas mai departe, dă o șansă pokerului video, joc în cazul căruia marginea casei este de până la 0,46 la sută.

dealerii-fac-greseli

2. Și dealerii fac greșeli uneori

Așa cum nu toate jocurile de cazino nu sunt identice, nici dealerii nu sunt toți la fel.

Se pot spune multe despre eroarea umană și, la urma urmei, dealerii sunt și ei oameni. La fel ca mine sau ca tine, fac greșeli uneori.

Atunci când ai ocazia, urmărește cum sunt distribuite cărțile. Există doar aproximativ 100 de profesioniști la nivel mondial, despre prestația cărora nu se pot spune lucruri negative. În cazul celorlalți însă, erorile pot interveni oricând, chiar și la o acțiune simplă ca împărțirea cărților.

3. Numărarea cărților nu este ilegală

Probabil ai auzit de echipa de numărare a cărților MIT blackjack care a câștigat milioane de dolari în anii 80 și 90. În cele din urmă au fost arestați, dar au rămas încă legende ale jocurilor de noroc.

Deși numărarea cărților nu e deloc pe placul cazinourilor, e important de știut că această tehnică nu este ilegală (atâta timp cât o faci fără să te dai de gol). De îndată ce începeți să folosești dispozitive, treci în sfera ilegalului. Cu toate acestea, indiferent de modul în care numeri cărțile, în cazul în care cazinoul va afla acest lucru, îți va interzice participarea la jocurile de noroc.

Nu îți sugerăm să încerci tehnica numărării cărților, însă recunoaștem că această variantă ar putea duce la maximizarea șanselor de câștig, atâta timp cât este folosită în mod ireproșabil.

este-cu-ochii-pe-tine

4. Cazinoul este cu ochii pe tine

Cazinourile iau securitatea foarte în serios, așa că cel mai bine este să fii pregătit să fii urmărit. Fără excepție, în orice cazino, sunt instalate camere de supraveghere peste tot.

Echipa de securitate urmărește filmările live în mod constant, astfel încât fiecare centimetru al clădirii este permanent supravegheat. În cazinourile mai mari, sunt instalate de obicei până la 20.000 de camere!

Partea bună pentru jucători este că sunt în permanență în siguranță, neexistând pericolul de a fi tâlhărit.

5. Camerele private de poker de obicei nu sunt dotate cu camere de supraveghere

Așadar, deși tocmai v-am avertizat să ai pregătit permanent zâmbetul pentru camere, există un singur loc în care te poți relaxa puțin. Camerele de poker.

Dacă ești foarte îndrăgostit de gambling și căutați o noapte bună de poker, atunci fii siguri că o astfel de cameră privată, cu șampanie, va fi scutită de controlul securității.

6. Veteranii profită de naivitatea începătorilor

Pentru a nivela puțin terenul de joc, asigură-te că îți alegi partenerii de joc care au un nivel asemănător cu al tău. Dacă te așezi la o masă plină de obișnuiți ai cazinoului, te pui într-un dezavantaj major.

De ce? Deoarece aceștia se simt confortabil, cunosc trucurile, probabil cunosc și dealerul. Toate aceste cunoștințe le oferă un avantaj.

Așadar, găsește o masă la care restul jucătorilor să nu pară extrem de siguri de ei înșiși; dă-ți o șansă și joacă împotriva celor care au aceeași poziție ca tine.

7. Nu vei face bani jucând Keno

Nu te deranja cu Keno. Acest joc nu merită timpul, nici măcar banii, chiar dacă este foarte distractiv.

Aceeași poveste este și în cazul loteriei. Tu alegi numerele de la 1 la 80, iar cazinoul extrage 20. Dacă le nimerești, câștigi.
Cu toate acestea, în cazul ambelor jocuri avantajul cazinoului este mai mare decât ai crede.

8. Ești în permanență manipulat

Într-un cazinou este ușor să te simți regește. Cazinoul este practic un loc de joacă uriaș, în care adulții își pot satisface fiecare capriciu. Cu toate acestea, te-ai gândit vreodată că toate aceste beneficii sunt de fapt o modalitate de manipulare?

De la fiecare culoare la fiecare sunet, până la aspectul camerelor de jocuri și al designului cazinoului, totul este realizat ținând cont de psihologia umană.

Motivul pentru care petreci mai mult timp și bani decât ai planificat este datorat faptului că orice cazino știe cum să te facă să vrei mai mult. Cu oferte grozave, variante atractive de jocuri, este greu să spui nu.

9. Începători: căutați mese ocupate

Când ești începător, este tentant să cauți mese mai silențioase. La urma urmei, este mult mai puțină presiune, iar miza se simte cumva mai mică.

Dar, dacă vrei să-ți perfecționezi jocul, atunci cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te așezi la o masă ocupată.

Nu numai că vei avea mai mult timp să te gândești la mișcările tale, dar vei vedea și mai mulți jucători în acțiune și vei învăța din ceea ce aceștia fac.

Pentru sta în siguranță, începe cu pariuri mici. Nu are rost să ridici miza până nu ai încredere în ceea ce faci.

Concluzie

Acum ai toate informațiile necesare pentru a juca la un cazino fără să te supui unor riscuri majore. Te sfătuim să joci responsabil și să pariezi doar banii pe care ți-i poți permite să îi pierzi. Multă baftă și distracție plăcută!


Articol publicitar
Decizie Licență clasa a II-a pentru persoanele afiliate, Nr. 1879 / 20.10.2016.
Participarea la jocurile de noroc este interzisă persoanelor cu vârsta sub 18 ani.
Astfel de activități pot crește riscul de adicție. Consultați www.jocresponsabil.ro, 0800 800 099.