Lucas Super Sandwich – gustari delicioase si sanatoase

de | | 2 Minute

Lucas Super Sandwich – gustari delicioase si sanatoase

Recunoașteți! De câte ori, aflându-vă la birou, prinși cu diverse proiecte sau ședințe nu ați sărit peste masa de prânz? Ba mai mult, suntem obișnuiți să consumăm cât mai multă cafea, gândindu-ne că tot ceea ce ne este necesar pentru a îndeplini sarcinile de peste zi găsim în ceașca aburindă, pregătită de cum intrăm pe ușa biroului.

Însă pentru a avea ”spor” avem nevoie de un regim complet. O alimentație corespunzătoare influențează atât sănătatea, cât și performanțele intelectuale, de aceea este recomandat ca în timpul serviciului pentru a putea face față cu brio programului zilnc și sarcinilor ivite să ne organizăm timpul astfel încât să ne programăm o pauză de prânz de cel puțin 15 minute.

Un loc care vă va îmbia cu siguranță este Lucas Super Sandwich, spațiul perfect unde puteți să vă petreceți pauza de prânz. Aflat în zona centrală a orașului, pe str. Napoca, nr. 9, pe o terasă ferită de agitația orașului vă puteti deconecta de la tot stresul de peste zi, gustând un sandwich pregătit din ingrediente proaspete și multă, multă dragoste.

Ce este diferit la sandwich-urile Lucas față de toate celelalte produse din aceeași categorie este faptul că majoritatea ingredientelor – cele mai importante – sunt pregătite chiar în bucătăria proprie, folosindu-se întotdeauna ingrediente proaspete și cât mai variante tocmai pentru a crea sandwich-ul perfect pentru fiecare. Puteți fi siguri că pâinea folosită pentru sandwich-uri este frământată și coaptă în cuptoarele din bucătăria aflată în încăperea chiar de dincolo de tejghea, roșiile, salata și celelalte legume sunt proaspete, fiind păstrate în condiții care să le păstreze calitatea nutritivă și savoarea, iar carnea și brânzeturile provin din surse de încredere, de la producători certificați.

Lucas Super Sandwich - gustari delicioase si sanatoase

Meniurile cu bunătăți sunt de-a dreptul îmbietoare. Fie că veți alege un sandwich mai ”pretențios”, cum ar fi Prosciutto crudo și parmezan sau tradiționalul fel cu piept de pui, personalul Lucas vă va strecura și un ingredient mai …special: pasiunea pentru mâncarea bună și sănătoasă.

Fiindcă cei de la Lucas Super Sandwich pun întotdeauna nevoile clienților pe primul loc ne-au pregătit un meniu complet, care pe lângă sandwich-urile super delicioase ne vor răsfăța și cu un espresso sau iaurt, totul asortat cu povești și o atmosferă liniștitoare, perfectă pentru a-ți reîncărca bateriile pentru o nouă tură de ședințe, e-mailuri și numeroase telefoane.

Lucas Super Sandwich este o experiență culinară deosebită pentru fiecare client în parte, este acel ”ceva” pentru care clienții se întorc de fiecare dată cu plăcere pentru un sandwich și pentru o poveste…