Loud Empire – Unreachable

de | | < 1 Minute

Celor care se intreaba ce s-a mai intamplat cu Loud Empire, de la participarea sa la X-Factor, suntem bucurosi sa le spunem ca, in colaborare cu N-Tone, un producator si compozitor din Targu-Mures, Claudiu a lansat o noua piesa!!

Aceasta se numeste “Unreachable” si a venit din dorinta de ceva nou, Loud Empire impreuna cu N-Tone dorindu-si sa prezinte publicului ceva mai diferit de ceea ce se aude in randul melodiilor comerciale. Piesa este compusa si interpretata de Loud Empire, iar de productie si de videoclip s-a ocupat N-Tone.

“Unreachable” atinge un subiect in care multi oameni se pot regasi, artistul primind deja numeroase reactii mai mult decat pozitive in urma lansarii videoclipului. Melodia vorbeste despre dorinta, atat de naturala in fiecare dintre noi, de a atinge ceea ce pare de neatins, reusind sa se evidentieze in randul melodiilor romanesti care apartin aceluiasi gen muzical tocmai prin subiectul ales, unul care vizeaza latura noastra emotionala, de suflet, si nu aspectele efemere si superficiale in care ne pierdem de multe ori si care au devenit atat de uzate in industria muzicala actuala.

Il puteti sustine pe Loud Empire pe pagina lui, aici: https://www.facebook.com/LoudEmpire

Videoclipul il puteti viziona aici: