Loteria Crăciun în stil suedez se apropie de final

de | | 2 Minute

Loteria Crăciun în stil suedez se apropie de final

Clujenii mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a intra în cursa pentru câștigarea celor două bijuterii suedeze pe patru roți, puse la bătaie anul acesta de Polus Center Cluj. Pe data de 23 decembrie 2014, vom afla numele câștigătorilor celor două autoturisme – un Volvo XC60 și un Volvo V40.

Anul acesta, Moșul aduce spiritul sărbătorilor de iarnă chiar de la el de acasă, din Nord. Al optulea Crăciun vine la Polus tocmai din Suedia. Cumpărăturile de minim 100 de lei, din orice magazin din incinta centrului comercial le pot aduce clujenilor una din cele două bijuterii suedeze pe patru roți – un Volvo XC60 sau un Volvo V40.

Clienții centrului comercial mai au la dispoziție doar 7 zile pentru a se înscrie în loteria publicitară ce le poate aduce cu una din cele două mașini suedeze pur sânge. În plus sute de premii instant sunt puse la bătaie de către partenerii noștri: Optiplaza, Quantic-Salon de Înfrumusețare, QuickMobile, Yellow Store, C&A, Savannah Drinks, Happy Park, LEGO, Nemira, Pietra, Gatta, Benvenuti, Hervis, Lee Cooper, Poema, Andu, eta2u, Braiconf, Home Sweet Home gifts, DHS, Escudo, Sensiblu,GameWorld, Divertis Shop.

Tragerea la sorți pentru desemnarea celor doi norocoși câștigători va avea loc pe 23 decembrie 2014, de la ora 17.00, în Piațeta Matei Corvin din incinta Polus Center. Le dorim tuturor succes și spor la shopping!

Regulamentul Loteriei Publicitare poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.