Localul care antreneaza campioni la distractie

de | | 2 Minute

Ce au in comun Stephen Hendry, Willie Hoppe, Ronnie O’Sullivan si Steve Davis? Sunt cei mai mari sportivi din istoria snooker-ului si biliardului! Condusi de ambitie si pasiune pentru joc si competitie, au devenit jucatori legendari, iar generatii intregi de sportivi ii privesc drept idoli de necontestat. Dar cum si unde a avut loc intalnirea dintre acesti jucatori uimitori si masa verde cu tac si bile nu vom sti decat daca citim autobiografiile lor. Ne-am putea gandi ca ceea ce le-a schimbat viata a fost chiar localul din cartier, locul care i-a inspirat sa devina cei mai buni.

Acesta este farmecul unor astfel de locuri. Clientii vin pentru a se relaxa, pentru a se simti bine si nici nu-si dau seama cand spiritul competitiv le insufla motivatia necesara pentru a castiga meci dupa meci pana cand vor ajunge fata in fata, poate, chiar cu… Ronnie O’Sullivan.

_73259767_ronnie_o_sullivan_pa2

In Cluj-Napoca exista multe localuri, unde poti iesi la o poveste sau la biliard, fiecare cu specificul si experientele sale, insa exista cateva locuri ce au depasit acea limita ce separa localurile cu personalitate de cele banale.

Corner Biliard and Snooker

In cartierul Marasti, Corner Biliard & Snooker atrage in jurul sau o comunitate de oameni frumosi, pasionati de acest sport. Este locul unde fitele nu au ce cauta, ci doar dorinta de a te relaxa si de a petrece un timp de calitate alaturi de cei mai dragi prieteni si, de ce nu, chiar sa cunosti persoane noi. Asa cum ii spune si numele, la Corner Biliard and Snooker vei putea sa joci biliard sau snooker. Exista insa si alte optiuni, cum ar fi ping pong sau darts.

10463940_381511692011561_2315703044777990356_n

La Corner Biliard & Snooker nu se joaca pentru performanta, ci mai degraba pentru placerea jocului in sine, dar toti cei care vin aici se considera deja campioni: campionii distractiei!

CONTACT
Adresa: Str. Iazului, Nr. 21, Etaj 1, Cluj-Napoca
Telefon: 0753433732
E-mail: [email protected]
Website: www.corner-biliard.ro
Facebook: facebook.com/Corner.Biliard.Snooker

PROGRAM
Luni – Duminica: 12:00 PM – 12:00 AM