Livrări pizza în Cluj: 5 motive să alegi cut & crust

de | | 4 Minute

Livrări pizza în Cluj: 5 motive să alegi cut & crust

Când ți-e foame și vrei ceva bun-bun, cu siguranță că îți trece (și) o pizza prin minte. Nu ne plângem de opțiuni în Cluj: sunt destule. Dacă iubești însă gustul autentic de pizza, știi că lipsea ceva din scenă: lipseau acei oameni și #pizzamakers care să trateze pizza regește, ca pe-un preparat culinar rafinat, ca într-un restaurant.

Din fericire, i-am găsit la cut & crust, un spațiu dedicat acestui preparat-minune care ne salvează din griul culinar cotidian. Despre vizita noastră la restaurantul aflat pe str. Donath, nr. 65, în Grigorescu și inedita experiență de-a savura o pizza de jumătate de metru vă povesteam aici » Cum e să mănânci o jumătate de metru de pizza Cut & Crust la Cluj.


(Foto: cut & crust » interior restaurant)

Doar că nu întotdeauna ai timp și energie să ieși în oraș. Uneori ți-e foame și atât. Alteori vrei doar să-ți oferi o delicioasă recompensă la masa de prânz, la birou, sau să împarți o pizza cu prieteni buni, la o seară de filme. Și aici intervine testul suprem.

Cât de bună este pizza livrată la domiciliu, comparativ cu cea din restaurant?

Pentru că am trăit ambele experiențe și am testat sortimente diferite de pizza atât în restaurantul cut & crust, cât și prin home delivery (la redacție), putem trage câteva concluzii și îți spunem 5 motive pentru care să alegi din start cut & crust când vine vorba de livrări pizza în Cluj.

#1 Egalitate, bucurie, savoare

Cu alte cuvinte, savoarea și aromele care ne-au încântat la restaurant nu se pierd pe drum. Pizza care ne-a încântat papilele gustative la redacție, într-o pauză de prânz, nu e cu nimic mai prejos decât cea din restaurant. Bucuria adusă la pachet este pe măsura așteptărilor!


(Foto: pizza cut & crust, așteptând pe birou să fie deschisă…)

#2 La Longa » jumătate de metru de pizza

Am mai zis, e visul oricărui om care iubește pizza. Cum să nu vrei o pizza imensă pe care, la nevoie (… doar la nevoie), o poți împărți cu prietenii și colegii tăi?


(Foto: pizza cut & crust, așteptând să fie savurată)

#3 Un combo delicios ales chiar de tine

Pe lângă faptul că poți să alegi între varianta Tonda (gramaje între 380 – 670 gr.) sau La Longa, pe care o lăudam mai sus (1100 – 1650 gr.), în cazul în care optezi pentru varianta din urmă, îți poți personaliza propriul combo de pizze: alegi 2 feluri diferite de pizza.

#4 Rețete tradiționale italienești

Nu degeaba cut & crust ne îmbie cu „The good slice of Italy”. Rețetele sortimentelor de pizza sunt tradiționale italienești, fiind scrise de un bucătar italian. Este o ocazie bună să explorezi pizza așa cum a fost gândită la ea acasă, în Italia.

pizza cut and crust cluj (2)

#5 Ingrediente aduse din Lazio, Parma, Sicilia, Liguria…

Ingredientele folosite de cut & crust sunt aproape 100% italienești, iar acest lucru se simte tocmai când optezi pentru pizza delivery. E relativ ușor să livrezi o pizza bună la restaurant, pizza este „bună” prin definiție. Este greu să livrezi în schimb o pizza foarte bună. O pizza căreia să îi simți aromele puternice, gustul proaspăt al unor ingrediente de o calitate net superioară. Mai exact: vei savura măsline fructate ajunse la Cluj tocmai din Riviera Ligurică, anșoa fraged din apele Mării Cantabrice, mozzarella de bivoliță din nordul Campaniei sau din sudul zonei Lazio, capere de pe Insula Pantelleria sau parmezan adus la Cluj din Parma și, mai ales, pregătit în conformitate cu aceleași metode utilizate în urmă cu nouă secole!

Sună bine? Știm că dragostea nu trece prin stomac, dar nouă ne-a rămas în suflet experiența.
Dacă nu te poți decide, noi am testat următoarele sortimente » Formaggi, Bufala DOP e pomodorini, Verdure și, desigur, pizza Cut & Crust.

Pentru livrări pizza în Cluj de la cut & crust, poți plasa comenzi ușor și rapid astfel:

  • Analizezi temeinic meniul
  • Suni entuziasmat la +40 740 402 288 și comunici ce-ți poftește sufletul.
  • Sau utilizezi FoodPanda

Date de contact Cut & Crust Cluj

Adresă: Str. Donath, nr. 65, Cluj-Napoca
Rezervări: +40 745 227 878
Delivery: +40 740 402 288
Simplu si rapid, pe Cluj.com găsiti informatiile de care aveti nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutătile, vă invităm să ne urmăriti si pe Facebook


(Foto: cut & crust, locul unde se întâmplă magia)