La Smida Park „Semne bune anul 2017 are”!

de | | 2 Minute

La Smida Park „Semne bune anul 2017 are”!

Muntele și iarna sunt prieteni buni. I-ați ales pentru a vă reîncărca cu energie pozitivă și pentru a vă împrospăta forțele? Dacă nu ați pornit încă într-acolo, vă dăm o veste bună. La Smida Park „Semne bune anul 2017 are!”. Pentru a face și mai credibilă vechea zicătoare, Smida Park vine cu o ofertă de nerefuzat valabilă pe tot parcursul lunii ianuarie.

Astfel, vă puteți bucura de zăpada muntelui și toate bucuriile iernii cu două nopți de cazare, de duminică până joi, pentru două persoane, într-o cameră cu demipensiune (mic dejun și cină). Prânzul poate fi comandat, separat, din meniul a la carte.

smida park oferta ianuarie 2017 (1)
Aveți acces la serviciile care vă pot revigora și destinde maxim, precum piscina cu sistem de înot contra curentului, jacuzzi, saună, ping-pong, darts, jocuri de societate (Catan, Monopoly, karaoke etc.). Dacă sunteți amatori de filme bune, sala de conferințe cu videoproiector și sistem audio vă stă la dispoziție, pentru a viziona cu cei dragi un film memorabil.

La Smida Park nu aveți cum să ratați jocurile de afară ale iernii. Peisajul feeric o să vă scoată din camere și vă va îmbia să încercați patinoarul nostru natural. Avem patine, vin fiert și atmosferă foarte veselă!

smida park oferta ianuarie 2017 (4)

Nici săniile nu vor avea odihnă cât timp vor aluneca pe pârtie. Veți trăi clipe pline de voie bună, amintindu-vă de zilele copilăriei când zăpada vă ținea toată ziua afară la derdeluș.

smida park oferta ianuarie 2017 (1)

Tot pachetul costă 540 de lei.

Cu toate că sezonul vacanțelor a luat sfârșit, un restart, pentru a pune în mișcare trupul și sufletul, este binevenit, așa că vă așteptăm cu energie pentru noul an la Smida Park!
Pentru rezervări ușoare și simple, completați formularul: smidapark.ro/rezervare-camera-apuseni/ sau trimiteți-ne un e-mail către [email protected].
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

smida park oferta ianuarie 2017 (2)