La final de an, tragem linie și spunem: 2017 a fost grozav!

de | | 2 Minute

La final de an, tragem linie și spunem: 2017 a fost grozav!

Realizări Cluj.com în 2017

E ultima zi a anului: moment oportun să oprim puțin timpul și să ne gândim la tot ceea ce s-a întâmplat frumos pentru proiectul Cluj.com – Ghid Local în 2017. De la dezvoltarea echipei, a francizei, a conceptului, a parteneriatelor strategice, Cluj.com a avut cel puțin un an bogat.

În orice facem, în orice spunem, considerăm că e benefic să punem măcar un strop de recunoștință și de bucurie. De aceea, înainte de a face o retrospectivă a realizărilor noastre, vrem să vă mulțumim VOUĂ, cititorilor, partenerilor și colaboratorilor noștri, pentru că faceți parte din familia Cluj.com și pentru că ne oferiți șansa de a crește acest proiect alături de voi!

? Cluj Photography

Deci, cu ce ne lăudăm în 2017?

Chiar de la începutul anului, am continuat puternic promovarea conceptului Clujul văzut altfel printr-un nou design al site-ului. Mai multă interactivitate, mai multă culoare, organizare mai bună și o bogăție de pagini cu informații utile pentru oricine e curios de Cluj și împrejurimile sale.

În aprilie 2017, s-a lansat oficial franciza Ghid Local la Brașov! După ce anul trecut, Oradea a fost prima oraș care să se alăture francizei Ghid Local, anul acesta am continuat povestea frumoasă de promovare a turismului național, a evenimentelor și locurilor superbe, cu Brașovul.

Decembrie a fost, de altfel, și prima lună în care a apărut prima ediție City Guide Brașov: o mândrețe de ghid local plin cu informații utile pentru brașoveni și turiști.

Anul acesta am lansat un nou segment extrem de important pentru conceptul Cluj.com: vânzarea de bilete online pentru evenimente pe platforma Ghid Local. Astfel, cititorii noștri pot avea experiența completă: intră pe site, verifică evenimentele din calendar, aleg ce vor să vadă și cumpără biletele online, totul dintr-un simplu click!

Între timp, Cluj.com – Ghid Local a lucrat la foc continuu pentru promovarea Clujului și a valorilor sale:

  • Peste 700 de articole publicate!
  • Peste 10.000 de evenimente în calendarul nostru Cluj.com!
  • Peste 450 de parteneri și 200.000 de deținători de Top City Card
  • Revista City Guide a apărut în 6 ediții și în acest an, ceea ce înseamnă că a ajuns la 30 000 de turiști și clujeni ( în mod GRATUIT!).
  • La fel, peste 30 000 de hărți personalizate ale orașului au fost distribuite în acest an!

Da, credem c-a fost un an bun! 🙂 Abia-l așteptăm pe următorul… Va fi Grozav, cu siguranță.

Până atunci, să aveți parte de o petrecere de pomină, un Revelion extraordinar alături de cei dragi!

Cu bine,
Echipa Cluj.com