La El Toro Steakhouse oaspeții fideli sunt răsplătiți cu atmosferă caldă, vinuri noi și cine gratis

de | | 2 Minute

La El Toro Steakhouse oaspeții fideli sunt răsplătiți cu atmosferă caldă, vinuri noi și cine gratis

Situat în centrul Clujului, nu departe de clădirea Teatrului Național, primul steakhouse argentinian autentic din Transilvania, El Toro Steakhouse, continuă să ofere calitate în mod consistent oaspeților săi.

La El Torro Steakhouse ai parte de o atmosferă prietenoasă, te întâmpină un personal politicos și cald, iar friptura de vită este fragedă și are un gust deosebit.

Cum era și de așteptat, la noi piesa centrală este steak-ul de vită argentiniană în diverse varietăți, pregătit pe un grătar cu cărbuni și jar de lemne. Situat în mijlocul restaurantului, grătarul pe care se pregătește friptura este perfect vizibil pentru toată lumea, iar musafirii mai curioși au oportunitatea să vadă în direct cum se gătește un steak perfect.

el toro 2

Conduși de respectul pentru calitate, ne-am îmbunătățit ca nivel estetic toate farfuriile și plating-ul. Aspectul contează extrem de mult și în bucătărie. Plating-ul are un mare impact asupra clientului, de aceea am acționat în consecință, iar mulți dintre oaspeții noștri sunt mult mai încântați atunci când îi servim.

Am ținut cont de faptul că un steak savuros este întotdeauna acompaniat de un vin de calitate. Astfel am introdus anumite etichete de vin noi, în trend pe piață. Rezultatul îl citim pe buzele musafirilor.

El Toro

Din dorința de a crea o atmosferă în care oaspeții noștri să se simtă bine și să revină cu drag, ne-am lăsat frâu liber creativității. Modificările de interior au compus un decor potrivit pentru un prânz sau o cină cu familia. Peretele îmbrăcat în lemn degajă căldură și apropiere de natură. Într-un asemenea local, veți trăi împreună cu cei dragi momente frumoase și veți avea experiențe culinare deosebite.

Și pentru că bucătarii noștri sunt apreciați de clienți pentru profesionalismul lor am răspuns unei provocări. Din luna septembrie, dorim să ne deschidem ca o anexă a restaurantului, un serviciu de delivery. Foarte important de reținut, meniul de delivery nu va corespunde cu cel al restaurantului.

Și tot din luna septembrie, la El Toro Steakhouse, clienții vor beneficia de aceleași promoții ca și-n sezonul toamnă-iarnă de anul trecut. Mai mult, aceste beneficii vor fi suplimentate și clienții care vin în mod constant la steakhouse-ul clujean sau care servesc mese-corporate, unde sunt mai mult de 10 persoane, vor fi răsplătiți cu cine gratis. La achitarea notei de plată clientul va primi un voucher, unde va trebui să completeze câteva date personale, iar pe baza voucherul va putea beneficia de o cină gratuită de două persoane.

Fie că sunteți în căutarea unei locații de organizare evenimente corporate sau private, El Toro Steakhouse este varianta cea mai bună. Veți beneficia de o servire ireproșabilă, mâncăruri gustoase și o ambianță prietenoasă.