La Cluj-Napoca si Iasi comertul electronic va vinde mai bine

de | | < 1 Minute

La Cluj-Napoca si Iasi comertul electronic va vinde mai bine

Toamna aceasta este dedicata comertului electronic. TeCOMM debuteaza la Iasi cu o prima editie pe 6 noiembrie, iar intre 30-31 octombrie, la Cluj va avea loc cea de-a patra editie.
Conferintele reunesc peste 50 de speakeri care vor dezbate soluţii practice cu aplicabilitate imediată pentru orice tip de magazin online.Temele abordate la ambele editii au la bază strategii de Humanize Ecommerce, care ofera  soluţii personalizate menite să ajute la evitarea greşelilor comune la nivel de optimizare a siteurile cu vanzare.
Intre 30 si 31 octombrie, la Cluj, specialisti din UK si Germania, alaturi de mulţi alţii din tara vor stabili care sunt cele mai eficiente metode de branding & reputation, ce strategii de promovare trebuie abordate in functie de piata tinta, cum se fac reducerile de costuri, cum se eficientizeaza logistica şi vor dezvalui secretele plăţilor online.
Sub cupola TeCOMM Cluj-Napoca stau evenimente de profil care ofera workshopuri nisate in cadrul acestor 2 zile: MarkDay, Digital Travel Forum, HotSpot Fashion. Dintre subiectele abordate aici amintim: identificarea intenţiei vizitatorului, rolul design-ului în optimizarea conversiei şi elemente de persuasiune, Facebookul pentru industria modei, A/B Testing – prioritizarea testelor, determinarea eficienţei paginilor, marirea KPIului.
In data de 6 noiembrie 2014, la Grand Hotel Traian, comunitatea magazinelor online din Moldova se va aduna sa invete cum sa-si creasca vanzarile, sa identifice corect competitorii locali, si sa-i depaseasca prin modernizarea tehnicilor de SEO. Bitdefender, Cargus, Webdigital, Naspers,Marketizator, Fan Courier sunt doar cateva dintre companiile care isi trimit specialistii sa sustina workshopuri.

Inscrierile la TeCOMM  se fac pe http://tecomm.ro/ si pe iasi.tecomm.ro unde se gaseste lista intreagă a speakerilor la TeCOMM si agendele zilelor.
TeCOMM is Powered by Cargus. Gold Partners: Fan Curier si Mediatic.