La Cleo Pub, primăvara vă aduce gust și spor!

de | | 2 Minute

La Cleo Pub, primăvara vă aduce gust și spor!

Cu muzica bună, ritmul și tinerețea te întâlnești în puține locuri. În Cleo Pub le găsești pe toate trei laolaltă ca o rețetă dispusă să aducă stopii de fericire de care în primăvara aceasta ai atâta nevoie.
La Cleo Pub, ritmul și muzica antrenantă se țin cu Cleo și dj Trafyk. Unde să te simți mai bine decât în aici, unde prețurile sunt bune, iar oamenii super ok!?

Situat pe strada Clinicilor, nr. 35, într-o zonă ușor accesibilă studenților, turiștilor și tuturor persoanelor dornice de o evadare din cotidian, Cleo Pub te întâmpină cu o explozie de veselie și elan tineresc.

La Cleo Pub, primăvara vă aduce gust și spor! 1

Cleo Pub este localul în care este plăcut să savurezi o bere împreună cu prietenii sau colegii. Aici atmosfera este așa de destinsă încât vei încheia întotdeauna noaptea cu un party. Râzi, glumești, dansezi, îți revezi prieteni vechi, îți faci prieteni noi și pentru câteva ore lași la o parte grijile examenelor, a proiectelor pe care trebuie să le predai la un anumit termen și uiți de orele grele de muncă.

În Cleo Pub, timpul se măsoară în multă bunădispoziție. Barmanii sunt amabili și vă servesc cu cele mai creative și gustoase băuturi.
Ritmul întreține atmosfera de veselie: unii dansează visând la noul proiect pe care vor să-l pună în aplicare, alții lasă în urmă amintiri sau se vindecă de trecut. Pentru toți la Cleo Pub primăvara vine cu inspirație și speranță.

Primăvara vă aduce gust și spor! La Cleo Pub, noile arome de cafea aduse de la mii de kilometri distanță de Cluj, din Honduras, Guatemala, Etiopia și Brazilia, așteaptă să fie servite! Drumul boabelor rotunde dă altă savoare cafelei. Spor au avut cei care au cules-o, spor au cei care v-au preparat-o, spor aveți cei care îi simțiți gustul!

La Cleo Pub, primăvara vă aduce gust și spor! 2

Contact:

Tel: 0743756414
E-mail: [email protected]
Facebook: facebook.com/cleopub
Adresa: Str. Clinicilor, nr. 35, Cluj-Napoca