La Casa Ardeleana, vorba buna-i sora cu voiosia

de | | 3 Minute

La Casa Ardeleana, vorba buna-i sora cu voiosia

O atmosfera voioasa dintr-o casa ardeleneasca, asa putem descrie timpul petrecut la restaurantul Casa Ardeleana, unde traditia si obiceiurile din Transilvania sunt pretuite la adevarata lor valoare. Intr-o lumina calda, avand ca decor patul si lada de zestre al fetei ardelene, cu perne și toale de lana tesute in razboi, cu mobila, scaune si mese din lemn masiv impodobite cu fete de masa lucrate manual, cu ulcele, pahare si vase din lut, cu ștergare si straite avand motive popularee, la Casa Ardeleana pot fi servite dejunul, pranzul, dar si cina. Casa Ardeleana organiza evenimente mari sau mici, precum: zile de nastere,de nume, botez etc, dar vine si in sprijinul clujenilor aflati la munca, avand pentru acestia o oferta speciala pentru masa de pranz

masa si pat

Apropierea de elementele satului transilvanean, mancarea traditionala a zonei, dar si vorba buna si servirea de calitatea ii determina pe clientii care apeleaza la serviciile Casei Ardelene sa se simta in largul lor si sa revina aici pentru a lua masa alaturi de familie si prieteni. Un client foarte incantat de felul in care a fost tratat la Casa Ardeleana nu a ezitat sa-si posteze multumirea pe pagina de facebook a restaurantului: ”Mancare foarte buna, oameni minunati, experienta frumoasa. Ia-ti si prietenii cu tine, vor fi incantati!”.

De altfel, meniurile zilei sunt atent alese pentru a satisface cererile clientilor, tinandu-se cont si de perioada de vara, de gustarile de sezon. Produsele folosite pentru a gati preparatele sunt procurate de la fermierii locali.

mobila

In aceste zile toride, bucatarii Casei Ardelene pregatesc ciorbe mai usoare, precum: ciorba de varza, ciorba de legume, supa crema de cartofi, supa de fasole verde, iar, la felul doi, papricas de pui cu mamaliguta, piept de pui cu orez sau paste. Desertul poate fi  o delicioasa tarta cu visine „culese” de la producatorii locali, un chec proaspat scos din cuptor sau o felie de pepene rosu, toate variante perfecte pentru a incheia un pranz delicios.

Si pentru ca ospatarii sunt foarte prietenosi si te invita cu mare drag sa savurezi o bere rece, cum ai putea sa refuzi mai ales ca afara este canicula in toata regula.„ Așe-i vara, cald, câteodată prea cald!!! La noi îi exact cum treb’e, răcoare și plăcut, îi „vremea” cea mai confortabilă. Nu mai zîc de berea rece și de mâncarea gustoasă.”.

Totodata, Casa Ardeleana organizeaza evenimente mai mari sau mai mici, precum: zile de nastere, de nume, botezuri etc, dar vine si in sprijinul clujenilor aflati la munca, pentru acestia avand o oferta speciala pentru masa de pranz

Reamintim faptul ca restaurantul Casa Ardeleana este situat in incinta Complexului Sora Shopping (la demisol), adresa: B-dul. 21 Decembrie 1989, Nr. 5, Cluj Napoca.

mese

pat

ulcele