La Buscat iarna e în toi – Programul pârtiei Buscat – Baisoara

de | | 3 Minute

La Buscat iarna e în toi!

Ți-ai propus să te bucuri de munte și de iarnă? Chiar dacă în oraș lipsește zăpada, Buscat Ski & Summer Resort te ajută să-ți îndeplinești dorința. Echipat corespunzător de iarnă, cauciucuri de iarnă și haine groase, ai de parcurs din Cluj-Napoca aproximativ 54 de km până în zona de agrement Buscat, situată pe vârful Buscat, din comuna Băișoara, județul Cluj.

Buscat Ski & Summer Resort îți oferă pe lângă surprizele neașteptate pe schiuri, cu snowboard-ul sau cu sania, și o cură de aer curat. Prea puțini știu că zona Buscat este cea mai ozonificată din România și a doua din Europa. Medicii o recomandă adesea pentru întreținerea sănătății și tratarea afecțiunilor pulmonare.

buscat iarna cluj 3

Totodată, drumețiile în împrejurimile vârfului Buscat, îți descoperă priveliști nemaipomenite. Vârful Buscat este unul dintre cele mai înalte vârfuri din Munții Apuseni, având o înalțime de 1676 metri. De aici se pot vedea munții Parâng, Făgăraș, Rodnei, Cheile Turzii, Stațiunea Băișoara.

Prietenii care te vor vedea că-ți scoți clăparii, schiurile, snowboard-ul ori sania din debara se vor întreba unde vrei să mergi să te distrezi. Poți să le dai și lor pontul că nu departe de oraș, la Buscat iarna e în toi! Împreună bucuriile zăpezii la Buscat vor fi mult mai intens trăite.

buscat iarna cluj

Stațiunea este dotată cu telescaun și babylift, cu o capacitate de 1500 de persoane/oră. Telescaunul se poate lua chiar de la baza pârtiilor, iar durata de urcare este de 5 minute, timp în care poate fi admirată frumusețea zonei Buscat. Stațiunea dispune de 3 pârtii de schi, o pârtie de inițiere și una de săniuș:

– Pârtia Albastră: 1300 m – DESCHISĂ
– Pârtia Neagră: 900 m – DESCHISĂ
– Pârtia Roșie: 800 m – închisă


Când vreți să faceți o pauză, să beți un pahar de vin fiert, să mâncați ceva gustos, să stați la povești sunteți poftiți la After Ski ori la Restaurantul Cabana Lupilor, unde veți găsi numai fețe îmbujorate, multă bună dispoziție și preparate care vă vor satisface pofta.

Pe 12 Martie 2016 puteți veni toți prietenii la Buscat Ski & Summer Resort, căci va avea loc a doua ediție Buscat Winter Fest, eveniment dedicat iubitorilor sporturilor de iarnă ce va cuprinde concurs de sănii, concurs freestyle, schi paralel. Se va încinge atmosfera cu o bătaie „zdravănă” cu zăpadă. Toată ziua pe pârtie va fi petrecere și multă voie bună.

buscat iarna cluj 4

Programul pârtiei Buscat iarna:
Marți-Vineri: 10:00-17:00
Sâmbătă-Duminică: 09:00-17:00

Sunteți așteptați la schi! La Buscat iarna e în toi!
Mai multe pe www.buscat.ro
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook